Home

24-uurs noodopvang bij Kinderopvang BijDeHand

27 maart 2020

Bij locatie Woeste Willem & Lieve Lotte van Kinderopvang BijDeHand kunnen medewerkers van onder andere het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel sinds maandag 30 maart terecht voor 24-uurs noodopvang. Deze voorziening is tot stand gekomen in samenwerking met Kinderopvang IJsselkids en Stichting GroeiBriljant, allen onderdeel van de SWKGroep. En is in overleg met de gemeente om zo de maatregelen van het kabinet goed te kunnen uitvoeren.

Voor wie?
De 24-uur noodopvang is voor alle ouders die in het IJsselland Ziekenhuis werken en voor ouders die niet in het ziekenhuis werken maar wél een vitaal beroep hebben en behoefte hebben aan deze vorm van opvang. Ook kinderen die niet in Rotterdam wonen, maar waarvan ouders wél bijvoorbeeld in het ziekenhuis in Rotterdam werken en waarvoor opvang in Rotterdam dus handiger is dan opvang in de eigen gemeente, zijn van harte welkom.

Hoe meld ik mij aan?
Ouders kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met de afdeling Klantcontact en Advies van Kinderopvang BijDeHand via telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt ook contact opnemen met de gemeente Rotterdam, afdeling Toezicht Kinderopvang via telefoonnummer 010 498 40 15 of via e-mailadres; kinderopvang@rotterdam.nl.