Home

4 weken gratis peuteropvang voor uw kind!

Maak kennis met de peuteropvang van Kinderopvang BijDeHand. Wedden dat uw kind het leuk vindt?

Met onze peuteropvang bieden wij uw kind een uitstekende start. In een veilige en gezellige omgeving waar peuters volop kunnen spelen. Spelen en plezier maken met andere kinderen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van uw kind. Jonge kinderen leren namelijk door te spelen. En dat is nog leuk ook! En dankzij de peuteropvang is uw kind straks goed voorbereid op de basisschool.

Actie: 4 weken gratis uitproberen

Omdat ook de gemeente Rotterdam peuteropvang zo belangrijk vindt, start het de actie ‘Kennismaken met de Rotterdamse Peutergroep’. Dankzij deze actie kan uw kind gratis en vrijblijvend 4 weken de peuteropvang uitproberen. Uw kind komt toch ook?

Rotterdamse Peutergroep

Kennismaken met de Rotterdamse Peutergroep is voor kinderen van 2 tot en met 3 jaar die van het Centrum van Jeugd en Gezin (CJG) een verwijzing hebben gekregen om naar de peuteropvang te gaan. Deze verwijzing heet ‘Extra spelen en leren’.

Heeft uw kind zo’n indicatie? Dan krijgt u een waardebon van het CJG en kan uw kind 4 weken achter elkaar gratis naar de peuteropvang, in de periode van 30 augustus tot en met 31 december 2021 (1 december als laatste startdatum). In die 4 weken, mag uw kind (maximaal 16 uur per week) bij de peuteropvang ontdekken wat voorschoolse educatie is. U zit nergens aan vast en bent u tot niets verplicht. Na deze 4 weken kunt u beslissen of u uw kind wil inschrijven bij onze peutergroep.

Vragen

Voor meer informatie of vragen neemt u contact op met afdeling Klantcontact & Advies via het telefoonnummer (010) 251 80 76 (bereikbaar tussen 8.00 – 17.30 uur) of per e-mail info@kov-bijdehand.nl.