Activiteiten

CuliNESSE

Wij zijn sinds 2015 trouwe partner van CuliNESSE. Een driedaags culinair muziekfestival op het strand van Rotterdam-Nesselande. Terwijl ouders genieten van optredens door bekende artiesten en gerechten van gerenommeerde restaurants kan hun kind terecht bij kindercentrum Toverkunst. Van 29 t/m 31 augustus 2019 vindt de negende editie plaats van het strandfestival.

Komt uw kind tijdens CuliNESSE naar kindercentrum Toverkunst?

Gaat u op vrijdagavond 30 augustus naar CuliNESSE? Dan kunnen uw kinderen van 17.00 tot 00.30 uur naar kindercentrum Toverkunst van Kinderopvang BijDeHand. U én uw kinderen kunnen dan genieten van een heerlijke avond. De hele kleine kinderen stoppen we natuurlijk op tijd in bed. Kindercentrum Toverkunst ligt op zo’n 750 meter bij het evenemententerrein vandaan. We gebruiken de faciliteiten van het kinderdagverblijf en de BSO. Dus kinderen vanaf 0 jaar tot en met 13 jaar kunnen die avond bij ons terecht.

Een gezellige avond: culinaire, creatieve en sportieve activiteiten

Deze avond is er van alles te doen voor uw kind. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Want ook zij zijn een avondje uit. Wat is er allemaal te doen? Keukenprinsen en -prinsessen mogen het avondeten en een verrassend toetje bereiden, terwijl de andere kinderen spelen. En nadat iedereen van het eten heeft genoten, kunnen ze hun energie kwijt in een kleine hindernisbaan. Na een prachtig voorleesverhaal gaan de jongste kinderen lekker slapen. De oudere kinderen gaan dan met elkaar de strijd aan in een gezelschapsspel. Wie van actie houdt, kan los op het springkussen of de hele BSO op zijn kop zetten met verstoppertje. De creatievelingen volgen een graffiti-workshop. En wie echt lef heeft … doet mee met de spannende speurtocht. Wie moe is, mag natuurlijk naar bed.

Hoe werkt het?

 • Opvang is alleen mogelijk voor bezoekers van CuliNESSE.
 • U hoeft geen klant te zijn van Kinderopvang BijDeHand.

Brengen: vanaf 17.00 of vanaf 20.00 uur

 • Brengen vanaf 17.00 uur
  U kunt uw kind bij kindercentrum Toverkunst brengen op het Marcel Duchampplein 130.
 • Brengen vanaf 20.00 uur
  Wij halen uw kind op bij het evenemententerrein. Bij de ingang is ons trefpunt, herkenbaar aan het olievat met de grote vlag van BijDeHand. Let op: ophalen bij het evenemententerrein kan alleen voor kinderen vanaf 4 jaar die zelf mee kunnen lopen.

Ophalen: uiterlijk om 00.30 uur

U kunt uw kind bij kindercentrum Toverkunst ophalen tot uiterlijk 00.30 uur. Kinderen moeten gebracht en opgehaald worden door dezelfde persoon. U krijgt van ons een polsbandje zodat wij weten dat uw kind bij u hoort. Veilig en makkelijk.

Vergoeding

Voor deze avond vragen wij een kleine vergoeding.

 • Opvang vanaf 17.00 uur inclusief avondeten: € 17,50 per kind
 • Opvang vanaf 20.00 uur zonder avondeten: € 12,50 per kind
 • Bij aanmelden betaalt u direct via iDEAL.
 • Bij afmelding kunnen wij geen geld retourneren.
 • U kunt geen kinderopvangtoeslag voor deze avond aanvragen. De opvang tijdens CuliNESSE valt niet onder de Wet Kinderopvang.

Wilt u zich aanmelden?

Vul het formulier volledig in en betaal direct via iDEAL. Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken en vol=vol!

Aanmeldformulier

Belangrijke informatie

 • Fles- en babyvoeding is niet bij de prijs inbegrepen. Zorg dat u zelf babyvoeding en flessen meeneemt.
 • Wij zorgen voor luiers.
 • Allergieën of andere belangrijke zaken kunt u aangeven op het aanmeldformulier.
 • Er zijn bedden voor kinderen tot 4 jaar. Is uw kind ouder dan 4 jaar en wilt u graag dat hij/zij ook naar bed gaat? Dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.
 • Gaat uw kind naar bed? Geef dan zijn of haar tandenborstel, pyjama en favoriete knuffel mee.
 • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de opvang niet door. In dat geval informeren wij u tijdig en ontvangt u uw geld terug.

Bereikbaarheid

Tijdens CuliNESSE kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers:

(010) 266 87 80: Kindercentrum Toverkunst
06 120 59 631:     Locatiemanager Marjon Benard

Aanmelden CuliNESSE

Aanmelden CuliNESSE

Ouder/verzorger

Kind

Mijn kind is ouder dan 4 jaar en wil graag slapen *
Keuzemenu *
Bent u klant bij Kinderopvang BijDeHand? *
Ik geef wel/geen toestemming om foto-/beeldmateriaal van mijn kind(eren) te gebruiken voor promotiedoeleinden, social media of de krant. *