Home

KidsProeV

ProeV het verschil bij Kinderopvang BijDeHand!

Eindelijk tijd om je eigen rapnummer te maken. En morgen staat er streetdance op het programma! Vet cool! Maar nu eerst lekker voetballen… goal! Er is genoeg te doen op de buitenschoolse opvang! Jij ontdekt steeds weer iets nieuws.

Locatiemanager Joy Flach vertelde tijdens een radio-interview wat KidsProeV is. Luister het interview terug om een goede indruk te krijgen van wat wij met de kinderen doen.

 

KidsProeV voor kinderen vanaf 7 jaar

Op de buitenschoolse opvang (BSO) kunnen kinderen na school lekker ontspannen. Maar wat lekker ontspannen inhoudt, is voor verschillende leeftijden anders. Vanaf 7 jaar hebben kinderen behoefte aan meer zelfstandigheid en uitdaging. Kinderopvang BijDeHand biedt hen daarom KidsProeV aan.

KidsProeV is het programma op de buitenschoolse opvang op maat voor kinderen:

  • Uw kind maakt zelf de keuzes, experimenteert er op los, ontdekt nieuwe activiteiten, speelt én maak plezier!
  • We maken kennis met veel verschillende sport- en spelactiviteiten.
  • Én – juist ook – met nieuwe, coole activiteiten: dans, zang, rap, techniek, experimenteren, drama, natuur, koken en bakken, wetenschap, body & mind en media.
  • Elke twee weken een nieuwe thema. Tijd genoeg om het thema te ‘proeven’!
  • Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.
  • Een VoiZbox voor de ideeën van de kinderen. Zij bepalen wat we gaan doen.
  • Meedenken over KidsProeV op jouw locatie? Stap in de KidsVoiZ (een kinderraad per locatie)! En geef namens alle kinderen jullie wensen en ideeën door.

Proeven aan talenten

Leuke dingen doen en tegelijkertijd ontdekken waar jouw talenten liggen. Dat is de kans die kinderen krijgen met KidsProeV. Zo wordt de middag op de BSO een feestje. Waar wilt uw kind aan proeven? Schrijf uw kind nu in op een BSO van Kinderopvang BijDeHand bij u in de buurt. Iedere BSO biedt KidsProeV aan.

Goed om te weten

In de Flexkids-app ontvangt u het weekprogramma. Een activiteit van begin tot eind meedoen, is natuurlijk het leukste. Laat uw kind dus zeker tot 17.00 uur op de BSO blijven! Aan KidsProeV zijn geen extra kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer praktische informatie kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van uw BSO-locatie.