Kinderfeestjes

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gedaan bij de feestjes? Voor welke leeftijd is het geschikt? Is het leuk voor jongens/meisjes?

Ieder feestje heeft een draaiboek. De pedagogisch medewerker die het feestje begeleidt, neemt contact met u op om het feestje door te spreken. Dan kunt u uw wensen en voorkeur van de jarige aangeven. Zo wordt het een feestje op maat! Voor meer informatie voorafgaand aan het boeken, kunt u contact opnemen met de coördinator van de kinderfeestjes van de gewenste locatie via kinderfeestjes@kov-bijdehand.nl. Deze kan u adviseren over geschikte feestjes voor bepaalde leeftijden, jongens, meisjes, gemengde groepen, et cetera.
Is het feestje inclusief een lunch of kan ik zelf een lunch meenemen?

Er is geen lunch inbegrepen bij het feestje. U kunt wel een lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje. Het feestje duurt dan een half uur langer. De kosten voor de lunch zijn € 3,50 per kind.
Kan ik een taart bestellen/meenemen?

Wij kunnen een taart (voor 8 tot 10 kinderen) voor u bestellen. Dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier.
Wat krijgen de kinderen te eten en te drinken tijdens het feestje?

Bij een feestje zijn standaard twee pauzemomenten met iets te eten en te drinken. Een keer iets zoet (cakejes) en een keer iets hartigs (zakje chips) met limonade erbij. Bij feestjes waarbij wordt gekookt en gebakken zoals de cupcakecup, high tea en masterchef wordt dit aangepast.
Kan het cadeaumoment tijdens het feestje plaatsvinden?

Natuurlijk kan dit. U kunt dit bespreken met de pedagogisch medewerker die het feestje begeleidt. Het kan aan het begin van het feestje maar we kunnen ook tijdens het feestje een cadeauspel doen.
Mag of moet ik als ouder erbij blijven? Mogen er meerdere volwassenen bij zijn? Mag er een broertje/zusje mee?

Het feestje wordt door twee medewerkers begeleid. U mag er natuurlijk bij blijven maar het is niet noodzakelijk. Om tijdens het feestje de kinderen zoveel mogelijk de ruimte te geven, zijn meer dan twee volwassenen niet wenselijk. Wel is het mogelijk dat als de ouders de kinderen komen halen, ze nog even kunnen kijken. Een broertje/zusje erbij hangt af van het soort feestje. Doet hij/zij zelf ook mee of let een meekomende ouder/volwassene op hem/haar? Dit gaat in overleg.
Hoe lang duurt het feestje? Wat is het tijdstip van het feestje?

Ieder feestje duurt 2,5 uur. De standaardtijd is van 14.00 tot 16.30 uur, maar dit is ook afhankelijk van de dag (woensdagmiddag of vrijdagmiddag), de schooltijd van de kinderen of de reistijd naar de locatie. U kunt dit bespreken met de coördinator van de kinderfeestjes van de gewenste locatie. Iets eerder of later is vaak ook mogelijk. De uiterlijke eindtijd is 18.00 uur.
Kan het feestje ook op een zaterdag of in een schoolvakantie worden geboekt?

Dat kan niet. Boekingen zijn mogelijk op een woensdagmiddag of vrijdagmiddag en alleen in de schoolweken.
Mogen het ook minder dan 8 of meer dan 12 kinderen zijn? Kan het feestje voor twee kinderen geboekt worden?

Voor ieder feestje geldt een prijs per kind met een minimum van 8 kinderen. Minder kinderen kan wel, maar u betaalt dan wel voor 8 kinderen. Voor elk kind boven het aantal van 8 betaalt u extra. De kosten zijn afhankelijk van de categorie van het kinderfeestje. Deze kunt u ook terugvinden op de website. Of dit mogelijk is, is ook afhankelijk van het soort feestje en de gewenste locatie. Dit gaat in overleg met de coördinator kinderfeestjes van de betreffende locatie.
Kunnen de kinderen door de ouders bij de locatie van het feestje worden gebracht en gehaald?

Ja. U kunt de ouders van de kinderen die op het feestje komen, vragen hun kind op de locatie van het feestje te brengen en te halen. U kunt er ook voor kiezen zelf de kinderen van school te halen of thuis te verzamelen en dan met de hele groep naar de locatie te komen en gezamenlijk weer naar huis te gaan.
Hoe verloopt de betaling?

Als u een feestje heeft geboekt via de website of telefonisch/per e-mail akkoord heeft gegeven voor de boeking, is het feestje definitief geboekt. U ontvangt per e-mail een bevestiging en uitnodiging van de coördinator kinderfeestjes waarin het soort feestje, datum, tijdstip en de locatie vermeld staan. Ook wordt uw adres gevraagd zodat de factuur na afloop van het feestje via de post verzonden kan worden. U kunt het bedrag per bank overmaken en hoeft zelf geen contant geld mee te nemen naar het feestje.
Is annuleren van het kinderfeestje mogelijk?

U kunt het kinderfeestje annuleren tot 48 uur van tevoren, daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het aantal geboekte kinderen.
Contact opnemen?

Stuur een e-mail naar kinderfeestjes@kov-bijdehand.nl. Vermeld in het onderwerp van de e-mail de locatie van uw keuze. De coördinator van die locatie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.