Activiteiten

Opperdepop

Nieuw in Lansingerland het ‘Opperdepop Festival’. Opperdepop Festival is een tweedaags culinair muziekfestival in het Annie M.G. Schmidtpark, Pluk van de Pettefletpad, in Bergschenhoek. Terwijl ouders genieten van optredens door bekende artiesten en gerechten van gerenommeerde restaurants kan hun kind terecht bij Buitenschoolse opvang De Vuurvlinder. Op 13 en 14 september 2019 vindt de eerste editie plaats van het muziekfestival.

Komt uw kind tijdens Opperdepop naar BSO De Vuurvlinder?

Gaat u op vrijdagavond 13 september naar Opperdepop? Dan kunnen uw kinderen van 17.00 tot 00.00 uur naar BSO De Vuurvlinder van Kinderopvang BijDeHand. U én uw kinderen kunnen dan genieten van een heerlijke avond. Let op! De kinderen kunnen we niet op bed leggen in verband met de beschikbare ruimte op de locatie. BSO De Vuurvlinder ligt op zo’n twee kilometer bij het evenemententerrein vandaan. We gebruiken de faciliteiten van de BSO. Dus kinderen vanaf 4 jaar tot en met 13 jaar kunnen die avond bij ons terecht.

Een gezellige avond: culinaire, creatieve en sportieve activiteiten

Deze avond is er van alles te doen voor uw kind. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Want ook zij zijn een avondje uit. Wat is er allemaal te doen? Keukenprinsen en -prinsessen mogen het avondeten en een verrassend toetje bereiden, terwijl de andere kinderen spelen. En nadat iedereen van het eten heeft genoten, kunnen ze hun energie kwijt in een kleine hindernisbaan. Wie van actie houdt kan de hele BSO op zijn kop zetten met verstoppertje. De creatievelingen volgen een graffiti-workshop. En wie echt lef heeft … doet mee met de spannende speurtocht.

Hoe werkt het?

 • Opvang is alleen mogelijk voor bezoekers van Opperdepop.
 • U hoeft geen klant te zijn van Kinderopvang BijDeHand.

Brengen: vanaf 17.00 uur

 • Brengen vanaf 17.00 uur

U kunt uw kind bij BSO De Vuurvlinder brengen aan de Gouden Uillaan 32.
U kunt uw kind bij BSO De Vuurvlinder ophalen tot uiterlijk 00.00 uur. Kinderen moeten gebracht en opgehaald worden door dezelfde persoon. U krijgt van ons een polsbandje zodat wij weten dat uw kind bij u hoort. Veilig en makkelijk.

Vergoeding

Voor deze avond vragen wij een kleine vergoeding.

 • Opvang vanaf 17.00 uur inclusief avondeten: € 17,50 per kind
 • Bij aanmelden betaalt u direct via iDEAL.
 • Bij afmelding kunnen wij geen geld retourneren.
 • U kunt geen kinderopvangtoeslag voor deze avond aanvragen. De opvang tijdens Opperderpop valt niet onder de Wet Kinderopvang.

Wilt u zich aanmelden?

Vul het formulier volledig in en betaal direct via iDEAL. Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken en vol=vol!

Aanmeldformulier

 

Belangrijke informatie

 • Allergieën of andere belangrijke zaken kunt u aangeven op het aanmeldformulier.
 • Er zijn geen slaap/rustplekken voor de kinderen.
 • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de opvang niet door. In dat geval informeren wij u tijdig en ontvangt u uw geld terug.

Bereikbaarheid

Tijdens Opperdepop kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers:
(010) 251 80 76: BSO De Vuurvlinder
06 12 05 96 31: Locatiemanager Marjon Benard