Nieuws

BijDeHand Zomerspelen 2020, net even anders

16 juli 2020

Zomer! Tijd voor de BijDeHand Zomerspelen! Zet in de agenda: dinsdag 25 en donderdag 27 augustus de BijDeHand Zomerspelen 2020! De BijDeHand Zomerspelen zien er dit jaar anders uit dan u van de afgelopen jaren gewend bent. Dit door de geldende coronarichtlijnen. Dat vraagt om een voor creatieve aanpak! Wij vinden het namelijk superbelangrijk én leuk om met sport bezig te zijn!

Deze alternatieve BijDeHand Zomerspelen vinden plaats op 25 augustus (4 tot 7 jaar) en 27 augustus (7 tot 13 jaar). De kinderen krijgen een dagvullend programma op hun BSO.

Cadeautje van BijDeHand voor elke BSO

We hebben allerlei leuke en vernieuwende spellen bedacht. Elke BSO-locatie krijgt een boek met deze spellen. En een cadeau: een gelimiteerde Kinderopvang BijDeHand-editie van het spel Kubbs!

Warming up met teQ!

Beide dagen beginnen alle locaties met een spetterende warming up! Gelijktijdig via YouTube. Dus op de eigen BSO en toch met z’n allen. De kinderen nemen namelijk samen met onze eigen teQ een warming up video op. Zo zijn we ook deze zomer sportief bezig bij Kinderopvang BijDeHand. Tof toch?!