Buitenschoolse opvang
Heijberg

kleine BSO in de Heijbergschool

wij kénnen uw kind

alleen opvang voor de Heijbergschool

Adres

Heijbergstraat 2-4
3055 PP Rotterdam

Telefoonnummer

010 461 05 30

Locatiemanager

Anita Pidoux
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

252367030

Openingstijden

maandag 15.00 - 18.30 uur
dinsdag 15.00 - 18.30 uur
woensdag opvang op BSO Didjeridoe
donderdag 15.00 - 18.30 uur
vrijdag opvang op BSO Didjeridoe

Op maandag, dinsdag en donderdag vindt de opvang plaatst op BSO Heijberg. In de vakanties worden de kinderen opgevangen op BSO Villa Terbregge. Op woensdag en vrijdag, ook tijdens de basisschoolvakantie worden de kinderen opgevangen op BSO Didjeridoe. Tijdens de vakanties zijn wij geopend van 08.00 tot 18.30 uur.
Een kleine BSO, gevestigd in basisschool Heijberg. 20 enthousiaste kinderen, veel verschillende activiteiten en vrije tijd. Dát is BSO Heijberg. Of we nu koken in ons kookcafé, knutselen of buitenspelen, uw kind ervaart een geweldige tijd bij ons. We zijn graag buiten en doen dan verschillende sport- en spelactiviteiten. De BSO staat bij ons voor vrije tijd. Dat betekent dat uw kind zelf mag kiezen hoe, met wie en met wat het wil spelen. En wil uw kind even niets doen? Ook prima! Zit uw kind op de Heijbergschool? Dan is onze BSO een logische keuze

Samenwerking
BSO Heijberg vangt alleen kinderen op van de Heijbergschool waarmee we zeer nauw samenwerken. In de vakanties spelen de kinderen bij BSO Villa Terbregge. Ook buiten de vakanties werken we veel samen met Villa Terbregge.

Scholen

Heijberg
Heijberg
Heijberg
Heijberg
Heijberg