Buitenschoolse opvang
Woeste Willem & Lieve Lotte

BSO voor 4- tot 6-jarigen

met electrische bakfiets van school naar de BSO

warme maaltijden

Adres

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam

Telefoonnummer

010 202 22 57

Locatiemanager

Irma Vink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

211578319

Openingstijden

  naschools
maandag 14.00 - 18.30 uur
dinsdag 14.00 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.00 - 18.30 uur
vrijdag 14.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 08.00 tot 18.30 uur.
Kindercentrum Woeste Willem & Lieve Lotte is een mini-BSO waar kinderen van 4 tot 6 jaar worden opgevangen. Mini. Niet alleen omdat het kinderen uit de groepen 1 en 2 zijn. Ook de groepen zijn mini. Maximaal 10 kinderen per groep. Dus veel individuele aandacht. Met spelmateriaal speciaal geschikt voor kinderen van die leeftijd. Ook de activiteiten als muziek, sport en knutselen zijn gericht op deze doelgroep. De locatie is recent gerenoveerd en gemoderniseerd. De splinternieuwe ontdektuin is uniek en grenst aan kinderdagverblijf Lieve Lotte. Kinderen die vier jaar worden, kunnen vanuit het kinderdagverblijf doorstromen naar de BSO in dezelfde veilige, vertrouwde omgeving.

De middag vliegt om
Na schooltijd gaan we eerst aan tafel om te eten en te drinken. Tijd om op verhaal te komen en plannen te maken voor de rest van de middag. Gaan we naar de speeltuin? Of spelen in de ontdektuin, knutselen, koekjes bakken en een bordspelletje doen. Of toch een boek lezen? Ook in de vakanties zijn we altijd actief. Met sport en spel, uitstapjes (Blijdorp, Plaswijkpark, Jeugdvakantieland, Professor Plons), koken of schilderen. We maken gebruik van het vakantiepaspoort dat uw kind op school krijgt.

Hmmm ... koken
Woeste Willem & Lieve Lotte beschikt over een ruime keuken waar uw kind regelmatig onder begeleiding kan koken. Dagelijks kookt onze kok warme maaltijden voor uw kind met verse, gezonde ingrediënten. Die kunt u naar keuze als extra product afnemen met een strippenkaart. Een maaltijd kost € 2,20 per keer.

Samenwerking
Woeste Willem & Lieve Lotte werkt samen met basisscholen De Stelberg, Het Pluspunt en De Kleine Prins in Prinsenland. De ligging is gunstig ten opzichte van de verschillende basisscholen in de wijk Prinsenland en de metro.
Gaat uw kind naar groep 3 van de basisschool? Dan is hij of zij van harte welkom bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek of een andere leuke BSO van Kinderopvang BijDeHand.

Scholen

Kleine Prins - Dalton
Kleine Prins - Montessori
Pluspunt
Stelberg
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte