Buitenschoolse opvang
De Toverfluit dependance

Antroposofisch karakter

Natuurlijke materialen

Huiselijke omgeving

Adres

Vredehofweg 32a
3062 EP Rotterdam

Telefoonnummer

06 12 63 69 35

Locatiemanager

Sarah van Maanen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

111884603

Openingstijden

maandag 12.30 – 18.00 uur
dinsdag 12.30 – 18.00 uur
woensdag 12.30 – 18.00 uur
donderdag 12.30 – 18.00 uur
vrijdag 12.30 – 18.00 uur


Vakanties

Tijdens de vakanties is de BSO geopend van 8.00 – 18.00 uur. Wij volgen de vakanties van de Vrije School Vredehof en de Montessorischool Kralingen.

BSO De Toverfluit dependance biedt een veilige, huiselijke omgeving waar uw kind een plek heeft waar het zijn verhaal kan vertellen, tot rust kan komen, kan spelen en eventueel huiswerk kan maken. Er wordt veel én elke dag buitengespeeld. Ook op de woensdagen en in vakanties organiseren we leuke (buiten)activiteiten.

Wij werken vanuit het antroposofisch mensbeeld. De pedagogisch medewerkers streven ernaar een sfeer van huiselijkheid en vertrouwdheid te creëren. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Ons speelgoed is van hout, textiel of andere natuurlijke materialen. Het eten is biologisch.


Vrije School Vredehof
De Vrije School Vredehof heeft ook een antroposofische grondslag. BSO De Toverfluit is daardoor een logisch vervolg in de opvang van uw kind. De BSO bevindt zich naast de school. Makkelijk en vertrouwd dus.


Montessorischool Kralingen
We halen ook kinderen op van de Montessorischool Kralingen. De Montessorischool is gevestigd aan de overkant van de straat van onze BSO. Hoewel er in de visie van Maria Montessori en Rudolf Steiner wel enige verschillen zijn, gaan wij vooral uit van wat we gemeenschappelijk hebben: de zorg om en voor uw kind.

Scholen

Montessorischool Kralingen
Vrije school Vredehof