Home

Coronanieuws

De afgelopen periode is de situatie in Nederland ingrijpend veranderd. Het coronavirus houdt iedereen bezig en de ontwikkelingen en maatregelen volgen elkaar in snel tempo op. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang.

Op deze pagina bundelen wij onze coronanieuwsberichten. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rij. De laatste berichten bevatten de nieuwste informatie.

Onze ouders worden ook via de Flexkids Ouderapp en de e-mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

De gezondheid en het welzijn van de kinderen en onze medewerkers staan voorop

De locaties zijn toegankelijk voor klanten en niet-klanten wanneer de ouder werkzaam is een vitaal beroep of werkproces. De kwaliteit van opvang en veiligheid van de kinderen en medewerkers staat hierbij altijd voorop. Aangezien de kinderopvang wordt gezien als zorginstelling nemen wij ook de benodigde maatregelen. Wij vangen kinderen op van ouders met een vitaal beroep. Als uw kind verkouden is (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn) verhoging of koorts (vanaf 38°C) heeft, benadrukken wij dat uw kind thuis moet blijven, ook als u een vitaal beroep heeft.

Samen met onze medewerkers zorgen we ervoor dat de gezondheid en het welzijn van de kinderen voorop staat.

We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen grote impact hebben. Wij vragen, mede namens de overheid, uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Uw kind is uiteraard bij ons in goede handen en wij zorgen ervoor dat ze een fijne dag hebben.

Vragen

Mocht u vragen hebben. Bijvoorbeeld omdat u een vitaal beroep uitoefent en kinderopvang nodig heeft. Dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Klantcontact & Advies.

 

Laatste nieuws over het coronavirus

24-uurs noodopvang bij Kinderopvang BijDeHand

27 maart 2020

Op locatie Woeste Willem & Lieve Lotte kunnen medewerkers van onder andere het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel vanaf aanstaande maandag 30 maart terecht voor 24-uurs noodopvang. Deze voorziening is tot stand gekomen in overleg met de gemeente om zo de maatregelen van het kabinet goed te kunnen uitvoeren.

Sluiting kinderdagverblijf De Vlinder

20 maart 2020

Naar aanleiding van het besluit van de overheid om ouderen maximaal te kunnen beschermen tegen het coronavirus, zijn verpleeghuizen vanaf heden gesloten voor alle bezoekers. Dit besluit heeft ook invloed op ons. Wij hebben namelijk het besluit moeten nemen dat ons kinderdagverblijf De Vlinder vanaf maandag 23 maart gesloten blijft.