Home

Aanmelden via de Flexkids Ouderapp

In de periode van 16 december 2020 tot en met vrijdag 5 februari 2021 staan alle kinderen afgemeld in de Flexkids Ouderapp. Tijdens de lockdown kunt u geen ruiltegoed opbouwen bij afmelding en geen ruiltegoeden gebruiken bij aanmelding. Heeft u een cruciaal beroep en wilt u kinderopvang aanvragen voor de aankomende weken? Meld uw kind (plaats een bestelling) dan aan in de Flexkids Ouderapp. Zo weten we hoeveel kinderen we mogen opvangen. Uw aanvraag voor de noodopvang komt bij de locatiemanager binnen. De locatiemanager zet uw kind op de aanwezigheidslijst en uw kind mag naar de noodopvang komen. Om te voorkomen dat u een factuur ontvangt of dat er ruilpunten worden afgeschreven, zal de locatiemanager uw bestelling “afkeuren”. Download hier het stappenplan om te zien hoe u een bestelling kan plaatsen in de app.

Let op: U ontvangt een automatisch bericht dat uw bestelling is afgewezen, maar uw kind staat nu wel op de aanwezigheidslijst en mag naar de noodopvang komen op de aangevraagde dag(en).

Twijfelt u of uw kind goed op de aanwezigheidslijst voor noodopvang staat? Kijk dan bij de aangevraagde datum in uw opvangkalender. Het kan zijn dat u de opvangkalender in uw ouderapp eerst even dient te “verversen”. Staat bij uw aangevraagde datum nu “Verwacht” in plaats van “Afwezig”, dan is de registratie voor noodopvang goed gegaan en verwachten wij uw kind op die datum.