CuliNESSE 2017

CuliNESSE2017 Banner250x250


CuliNESSE 2017. U geniet.
Kinderopvang BijDeHand zorgt voor uw kind(eren).

Na het succes van voorgaande jaren opent Kinderopvang BijDeHand ook dit jaar haar grootste kindercentrum in Nesselande. Op zaterdag 19 augustus zijn wij van 17.00 tot 00.30 uur geopend. Speciaal voor u. Zodat u nog meer kunt ontspannen en genieten van CuliNESSE.

Schrijf hier in!


Toverkunst is er voor u
Kindercentrum Toverkunst (Marcel Duchampplein 130) heeft plaats voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Toverkunst ligt 900m bij het evenemententerrein vandaan. Zowel de faciliteiten van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang worden gebruikt. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen met plezier voor uw kinderen tijdens dit geweldige culinaire evenement in de wijk Nesselande.

Prijzen
U kunt kiezen uit twee mogelijkheden.
Opvang vanaf 17.00 uur inclusief avondeten* € 13,50 per kind
Opvang vanaf 20.00 uur zonder avondeten € 9,50 per kind

* exclusief flesvoeding
U betaalt veilig via iDEAL.
NB: Bij afmelding kunnen wij geen geld retourneren.

Hoe werkt het?
Opvang vanaf 17.00 uur: u brengt uw kind bij Toverkunst vanaf 17.00 uur.
Opvang vanaf 20.00 uur: u brengt uw kind bij Toverkunst vanaf 20.00 uur of wij halen uw kind op bij het evenemententerrein. U kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.
Let op: ophalen bij het evenemententerrein kan alleen voor kinderen vanaf 4 jaar die zelf mee kunnen lopen. Opvang is alleen mogelijk voor CuliNESSE-bezoekers.
Uiterlijk 00.30 uur moeten de kinderen bij ons opgehaald zijn. Kinderen moeten gebracht en opgehaald worden door dezelfde perso(o)n(en). U krijgt van ons een polsbandje mee zodat wij weten dat uw kind bij u hoort. Veilig en makkelijk.

Culinaire, creatieve en sportieve activiteiten
Er is van alles te doen voor uw kind. Keukenprinsen en -prinsessen mogen los gaan in de keuken, want zij bereiden het avondeten en een verrassend toetje voor de kinderen. De jongere kinderen kunnen lekker spelen. En nadat het eten is gezakt, kunnen zij hun energie kwijt in een kleine hindernisbaan. Na een prachtig voorleesverhaal, gaan de jongste kinderen naar bed.
De oudere kinderen kunnen met elkaar de strijd aangaan in een gezelschapsspel. Wie van actie houdt, kan los in de keuken met kookactiviteiten, springen op het springkussen of de hele BSO op zijn kop zetten met verstoppertje. De creatievelingen kunnen artistieke kunstwerken creëren tijdens een graffiti-workshop. En wie echt lef heeft, doet mee met de spannende speurtocht. Natuurlijk kunnen de kinderen ook naar bed. Kinderopvang BijDeHand vindt het vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Want ook zij zijn een avondje uit.

Belangrijke informatie op een rij
* Neem zelf uw babyvoeding en fles mee.
* Er zijn bedden aanwezig voor kinderen tot 4 jaar. Is uw kind ouder dan 4 en wilt u graag dat hij/zij ook naar bed gaat? Dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.
* Gaat uw kind naar bed? Geef dan zijn of haar pyjama en favoriete knuffel mee.
* Luiers zijn aanwezig.
* Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen (uitgezonderd flesvoeding).
* We bieden activiteiten voor alle leeftijden.
* Ouders moeten de kinderen na afloop altijd ophalen bij Toverkunst. Ook als uw kind om 20.00 uur is opgehaald bij het evenemententerrein.
* Allergieën of andere belangrijke zaken geeft u door op het aanmeldformulier.
* Bij aanmelden betaalt u direct via iDEAL.
* Iedereen kan zich aanmelden. U hoeft geen klant te zijn van Kinderopvang BijDeHand.
* Opvang is alleen mogelijk voor CuliNESSE-bezoekers.
* De opvang tijdens CuliNESSE valt niet onder de Wet kinderopvang. U kunt er geen kinderopvangtoeslag voor aanvragen.

Bereikbaarheid
U kunt ons die avond bereiken op de volgende telefoonnummers:
010 266 87 80 Kindercentrum Toverkunst
06 120 596 31 locatiemanager Sanne van Ommeren
06 192 917 02 adjunct locatiemanager Esther Waltmans

NB: Bij onvoldoende aanmeldingen kan de opvang niet doorgaan. In dat geval wordt uw geld teruggestort en wordt u tijdig geïnformeerd.