CuliNESSE 2018

CuliNESSE 2018. U geniet. Kinderopvang BijDeHand zorgt voor uw kind(eren).

Als trouwe partner van CuliNESSE opent Kinderopvang BijDeHand ook dit jaar weer haar grootste kindercentrum in Nesselande. Op zaterdag 25 augustus zijn wij van 17.00 tot 00.30 uur geopend. Speciaal voor uw kinderen. Zodat u én uw kinderen deze avond heerlijk kunnen genieten.

Toverkunst is er voor u
Kindercentrum Toverkunst (Marcel Duchampplein 130) heeft plaats voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Toverkunst ligt op zo’n 900 meter bij het evenemententerrein vandaan. Zowel de faciliteiten van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang worden gebruikt. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen met plezier voor uw kinderen tijdens dit geweldige culinaire evenement in de wijk Nesselande.

Culinaire, creatieve en sportieve activiteiten
Deze avond is er van alles te doen voor uw kind. Keukenprinsen en -prinsessen kunnen losgaan in de keuken, want zij mogen het avondeten en een verrassend toetje bereiden, terwijl de jongere kinderen lekker spelen. En nadat iedereen van het eten heeft genoten, kunnen zij hun energie kwijt in een kleine hindernisbaan.

Na een prachtig voorleesverhaal gaan de jongste kinderen lekker naar bed. De oudere kinderen kunnen met elkaar de strijd aangaan in een gezelschapsspel. Wie van actie houdt, kan los op het springkussen of de hele BSO op zijn kop zetten met verstoppertje. De creatievelingen kunnen artistieke kunstwerken creëren tijdens een graffiti-workshop. En wie echt lef heeft, doet mee met de een spannende speurtocht. Natuurlijk kunnen ook de oudere kinderen naar bed. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Want ook zij zijn deze avond een avondje uit.

Hoe werkt het?
Er zijn twee mogelijkheden namelijk opvang vanaf 17.00 uur of vanaf 20.00 uur. Hoe werkt het?

Vanaf 17.00 uur
Wanneer u kiest voor opvang vanaf 17.00 uur dan brengt uw kind bij kindercentrum Toverkunst, Marcel Duchampplein 130. Hij of zij is daar vanaf 17.00 uur welkom.

Vanaf 20.00 uur
Kiest u voor opvang vanaf 20.00 uur, dan halen wij uw kind op bij het evenemententerrein. Bij de ingang is ons trefpunt, herkenbaar aan het olievat met de grote vlag van BijDeHand. Let op: ophalen bij het evenemententerrein kan alleen voor kinderen vanaf 4 jaar die zelf mee kunnen lopen. Opvang is alleen mogelijk voor CuliNESSE-bezoekers.

Ophalen
Uiterlijk om 00.30 uur moeten de kinderen door u bij kindercentrum Toverkunst opgehaald zijn. Kinderen moeten gebracht en opgehaald worden door dezelfde personen. U krijgt van ons een polsbandje mee zodat wij weten dat uw kind bij u hoort. Veilig en makkelijk.

Vergoeding
Voor deze avond vragen wij voor de opvang van uw kind een kleine vergoeding.

Opvang vanaf 17.00 uur inclusief avondeten*

€ 17,50 per kind

Opvang vanaf 20.00 uur zonder avondeten

€ 12,50 per kind

* exclusief flesvoeding

U kun veilig betalen via iDEAL.
NB: Bij afmelding kunnen wij geen geld retourneren.

Aanmelden

Om uw kind ook een geweldige avond te bezorgen hoeft u hem of haar alleen maar bij ons aan te melden. Dat gaat eenvoudig via het aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in en betaal direct via iDEAL, dan heeft u het gelijk goed geregeld. Wees er snel bij en verzeker u van een plekje voor uw kind, want vol=vol!

Meld u aan

Belangrijke informatie op een rij

 • Iedereen kan zich aanmelden. U hoeft geen klant te zijn van Kinderopvang BijDeHand.
 • Opvang is alleen mogelijk voor bezoekers van CuliNESSE.
 • Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen (uitgezonderd flesvoeding).
 • U dient zelf voor de babyvoeding en fles(sen) te zorgen. Wilt u die meenemen?
 • Allergieën of andere belangrijke zaken kunt u aangeven op het aanmeldformulier.
 • Luiers zijn bij ons aanwezig.
 • Er zijn bedden aanwezig voor kinderen tot 4 jaar. Is uw kind ouder dan 4 jaar en wilt u graag dat hij/zij ook naar bed gaat? Dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.
 • Gaat uw kind naar bed? Geef dan zijn of haar pyjama en favoriete knuffel mee.
 • We bieden activiteiten voor alle leeftijden.
 • Ouders moeten de kinderen na afloop altijd ophalen bij Toverkunst. Ook als uw kind om 20.00 uur is opgehaald bij het evenemententerrein.
 • Bij aanmelden betaalt u direct via iDEAL.
 • De opvang tijdens CuliNESSE valt niet onder de Wet Kinderopvang. U kunt er geen kinderopvangtoeslag voor aanvragen.

 

Bereikbaarheid
Tijdens CuliNESSE kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers:
(010) 266 87 80             Kindercentrum Toverkunst
06 23 92 68 70              Locatiemanager Yanthe Dieleman

NB: Bij onvoldoende aanmeldingen kan de opvang niet doorgaan. In dat geval informeren wij u tijdig en ontvangt u uw geld terug.