Nieuws

De Buitenspeeldag!

10 juni 2020

Kom je buitenspelen? Vandaag is het de Nationale Buitenspeeldag! Heerlijk toch dat je weer lekker in de frisse lucht kan bewegen? Weer of geen weer, kinderen trekken er graag op uit. Want buiten is er ruimte en die omgeving biedt heel veel inspiratie. Wij delen graag een paar leuke kinderactiviteiten om van deze Nationale Buitenspeeldag echt een feest te maken!

Beestachtig relaxen

Na de eerste volledige schooldagen in weken mag je eerst wel even tot rust komen. Doe lekker aan yoga. Wist jij dat daar heel wat dierbewegingen bij komen kijken? Ontdek hier de leukste kinderyoga-oefeningen!

Stuiteren

Ben je tot rust gekomen? Mooi! Dan mag je nu weer lekker stuiteren. Want met een bal stuiteren als een profbasketballer is helemaal niet zo moeilijk. Volg gewoon deze tips.

Spring is in the air

Lente in het Engels is spring. Dus gaan we op deze lentedag lekker springen! Trommel alle kinderen uit de buurt op, want voor deze activiteit geldt: hoe meer kinderen hoe leuker. Is iedereen er? Mooi! Dan gaan we elastieken!

Mooie boules

Deze klassieker bij het buitenspelen wordt gespeeld van Parijs tot in jouw achtertuin: jeu de boules. Wij geven er een extra draai aan. Kijk maar!

Leuke kinderactiviteiten

Nog niet uitgespeeld? Op de website leukekinderactiviteiten.nl staan nog veel meer leuke tips. Voor binnen en buiten en voor jong en oud. Welke activiteit is jouw favoriet?