Nieuws

Informatie openstelling Kinderopvang BijDeHand

In overleg met de gemeente heeft Kinderopvang BijDeHand de kinderopvang voor kinderen van ouders met vitale beroepen ingericht. Om zo de maatregelen van het kabinet goed te kunnen uitvoeren. Wat betekent dit voor de opvang van uw kind(eren)?

24-uurs noodopvang bij Woeste Willem & Lieve Lotte
Op locatie Woeste Willem & Lieve Lotte kunnen medewerkers van onder andere het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel vanaf maandag 30 maart terecht voor 24-uurs noodopvang. Deze voorziening is tot stand gekomen in overleg met de gemeente om zo de maatregelen van het kabinet goed te kunnen uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over deze 24-uurs noodopvang.

Meer informatie over de locatie? Klik op de locatienaam.

Open locatie:  Hier kunnen kinderen terecht van:
KDV Woeste Willem & Lieve Lotte Kinderen van ouders werkzaam bij het IJsselland ziekenhuis en voor ouders die niet in het ziekenhuis werken maar wél een vitaal beroep hebben en behoefte hebben aan deze vorm van opvang.

0 tot 4 jaar: kinderdagverblijf en peuteropvang
Wanneer uw kind normaal gesproken naar een kinderdagverblijf of een peuteropvang van Kinderopvang BijDeHand gaat en u heeft een vitaal beroep, dan is uw kind vanaf woensdag 18 maart welkom op één van de onderstaande locaties. U kunt in het schema zien op welke locatie u uw kind kan brengen. De overige locaties zijn vooralsnog dicht.

Meer informatie over de locatie? Klik op de locatienaam.

Open locatie:  Hier kunnen kinderen terecht van:
KDV Aja Kabaja KDV Aja Kabaja / PO Dagvlinders / PO Geelkruid / PO Nansenplaats / KDV De Teddybeer
KDV De Draaimolen KDV De Draaimolen / KDV Het Ritme
*vanaf dinsdag 14 april
KDV Eigen-Wijs KDV Eigen-Wijs / PO Eigen-Wijs / PO De Krekels / PO De Toverberg
KDV Hillegonda’s Tuin KDV Hillegonda’s Tuin / KDV De Vlinder / PO De Vuurvlinder
*vanaf 14 april worden de kinderen van KDV De Draaimolen en KDV Het Ritme opgevangen bij KDV De Draaimolen
KDV Mini & Maxi KDV Mini & Maxi / KDV De Kleine Reus / KDV Peuterhuis / KDV Onze Wereld / PO Kikker en Eend / PO De Kleine Piloot / PO Ko-Piloot / PO Wonderlamp / PO Priegeltje
KDV Toverkunst KDV Toverkunst / PO Toverkunst / KDV Kleinkunst / PO Kleinkunst / KDV De Kunstenmakers / PO De Kunstenmakers
KDV Villa Terbregge KDV Villa Terbregge / PO Villa Terbregge
KDV Woeste Willem & Lieve Lotte KDV Woeste Willem & Lieve Lotte /  PO Woeste Willem & Lieve Lotte / PO Het Pluspuntje / PO Sjakie in de Chocoladefabriek / PO Woelwater / PO Wollepluis

 

4 tot 12: buitenschoolse opvang
Sinds woensdag 18 maart 
is de buitenschoolse opvang (BSO) de gehele dag geopend voor kinderen van ouders die een vitaal beroep hebben. Wanneer uw kind normaal gesproken naar een BSO van Kinderopvang BijDeHand gaat en u heeft een vitaal beroep, dan is uw kind van harte welkom op één van onderstaande locaties. Wij draaien qua openingstijden een vakantierooster.

Meer informatie over de locatie? Klik op de locatienaam.

Open locatie:  Hier kunnen kinderen terecht van:
BSO De Vuurvlinder BSO De Vuurvlinder
BSO Didjeridoe BSO Didjeridoe / BSO Kerkstraat / PO Didjeridoe
BSO Eigen-Wijs BSO Eigen-Wijs / BSO Meneer Nielson
BSO Geelkruid BSO Geelkruid / BSO Nansenplaats
BSO Het Ritme BSO Het Ritme / BSO De Kleibende / BSO Sleekoepel
BSO Het Ritme Plusopvang BSO Het Ritme Plusopvang
BSO Mini & Maxi BSO Mini & Maxi / BSO Mini & Maxi (dependance) / BSO De Kleine Reus / BSO Oosterflank / BSO De Wonderlamp
BSO Sjakie in de Chocoladefabriek BSO Sjakie in de Chocoladefabriek / BSO Onze Wereld / BSO De Toverfluit /
BSO De Toverfluit (dependance) / BSO Woeste Willem & Lieve Lotte / BSO Zjaak
BSO Toverkunst BSO Toverkunst / BSO (dependance) De Kunstenmakers
BSO Villa Terbregge BSO Villa Terbregge / BSO Heijberg


Wat als uw kind ziekteverschijnselen heeft

Als uw kind verkouden is (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn), verhoging of koorts (vanaf 38°C) heeft, benadrukken wij dat uw kind thuis moet blijven, ook als u een vitaal beroep heeft.

Geen vitaal beroep, breng uw kind dan niet naar de opvang
Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld vitaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Hoe houden we u op de hoogte
Zodra de situatie verandert, brengen wij u op de hoogte. Dat doen wij onder andere via de Flexkids Ouderapp en e-mail (houd ook uw spambox in de gaten).

Vragen
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling Klantcontact & Advies. Via telefoonnummer: 010 251 80 76. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.

We willen u alvast bedanken voor het begrip en zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen grote impact hebben. Wij vragen, mede namens de overheid, uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Uw kind is uiteraard bij ons in goede handen en wij zorgen dat ze een fijne dag hebben.