Kinderdagverblijf
De Vlinder

twee buitenspeelplaatsen

veel aandacht voor gezonde voeding en bewegen

prachtige locatie

Adres

Oudelandselaan 226
2652 EL Berkel en Rodenrijs

Telefoonnummer

010 - 422 84 92

Locatiemanager

Annelies van Milligen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

234146205

Openingstijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u kiezen uit de tijden van 07:00 tot 18:00 uur of van 07:30 tot 18:30 uur. Op woensdag van 07:30 tot 18:30 uur.
Wat bieden wij?
De kinderen worden opgevangen in groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij staan voor hoogwaardige en liefdevolle opvang, zorg en begeleiding van uw baby, peuter of kleuter! U vertrouwt ons een deel van de zorg (voor) en opvoeding van uw kind toe. Op alle groepen werken wij met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma (VVE) Uk & Puk. Zo stimuleren en ontwikkelen wij de taalontwikkeling van jonge kinderen optimaal. Op alle groepen bieden wij leeftijdgerichte activiteiten aan. Uw peuter wordt voorbereid op de basisschool. Wij hebben aandacht voor een gezonde leefstijl. Gezonde voeding, bewegen en buitenspelen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken nauw samen met het consultatiebureau, de scholen en BSO De Vuurvlinder.

Ligging
Kinderdagverblijf De Vlinder is een prachtige locatie, gelegen in woonzorgcomplex ‘de Oudelandse Hof’ in Berkel en Rodenrijs. Kinderen en ouderen ontmoeten elkaar regelmatig bij het spelen, brengen en halen. Er zijn twee buitenspeelplaatsen met veel speelmogelijkheden.

Kinderen spelen, ontdekken en groeien bij kinderdagverblijf De Vlinder in Berkel en Rodenrijs.

De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder
De Vlinder