Kinderfeestjes. Nu nog leuker!

Uw kinderfeestje bij BijDeHand? Gezellig!


Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderfeestje volledig te laten verzorgen door Kinderopvang BijDeHand. Onder begeleiding van gekwalificeerd personeel én in het bezit van een VOG (= Verklaring Omtrent het Gedrag) op prachtige locaties in de wijken Nesselande, Hillegersberg-Schiebroek of Prinsenland beleven de kinderen een topmiddag. Geen rommel thuis! Geen zorg om een leuk en uitdagend thema! Alles wordt verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Boek nu uw feestje!
 
De thema’s bieden voor elk wat wils. Actief of creatief, u kunt bij BijDeHand terecht.
 
Wij hebben feestjes in verschillende prijsklassen. Kijk snel naar ons aanbod.

De middag is inclusief drinken en wat lekkers. En voor de jarige is er een cadeautje. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een taart wilt bestellen voor de jarige.

Heerlijke lunch
We kunnen het nog makkelijker voor u maken. U kunt ook een lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje. De lekkere en verantwoorde lunch bestaat uit een broodje gezond (door kinderen zelf samen te stellen) met hartig beleg (kaas/vleeswaren), gekookt ei, komkommer, tomaat, vruchtensap en melk. De prijs hiervan is € 3,50 per kind. Als u een lunch erbij bestelt, duurt het feestje een half uur langer (3 uur in plaats van 2,5 uur).
Het is niet mogelijk om zelf een lunch mee te nemen.

Minimaal aantal kinderen inclusief de jarige: 8
tijdsduur: 2,5 uur (tijd is in overleg op woensdag- en/of vrijdagmiddag)

locaties en contactpersonen

Nesselande
Kindercentrum Toverkunst, Marcel Duchampplein 130, Rotterdam
Contactpersoon: Marjon Benard (06 82 90 48 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Prinsenland
BSO Sjakie in de Chocoladefabriek, M. van Eysden Vinkstraat 430, Rotterdam
Contactpersoon: Bianca Lorwa (010 26 68 750) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Hillegersberg-Schiebroek
De locatie is afhankelijk van het themafeest dat u kiest.*
Contactpersoon: Lonneke van Dijk (06 12 34 39 42 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

* Zodra u aangeeft welk themafeest uw voorkeur heeft, nemen we contact met u op. Dan hoort u op welke locatie het feestje gehouden wordt.

Ook nog een uitnodiging cadeau!

Een feest wordt nog leuker met een bijzondere uitnodiging. Ook die krijgt u van ons! Zodra u het kinderfeestje heeft gereserveerd, sturen wij u per e-mail een uitnodiging toe die u zelf kunt printen. Makkelijk en leuk!

Korting met de SWKGroepPas
Heeft u de SWKGroepPas? Dan ontvangt u 10% korting op alle kinderfeestjes!

Vragen?
Na de boeking nemen wij contact met u op om de tijd en uw wensen te bespreken. Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.
Staat uw vraag er niet tussen? Stel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw vraag.


volg op facebook