Home

Kinderdagverblijf

Ontwikkelen, spelen en leren. Ons kinderdagverblijf is er voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Iedere locatie van Kinderopvang BijDeHand is anders. Kom gerust een kijkje nemen!

Kies bewust voor een kinderdagverblijf

Goede zorg voor uw kind is natuurlijk heel belangrijk. Wij hebben aandacht voor de totale ontwikkeling van uw kind. Daarvoor hebben we vijf pedagogische uitgangspunten: Spelen en Onderzoeken, Interactie, Samen, Participatie en Levensecht. Wij noemen dat ‘Samen de wereld kleuren’.

Er valt zó veel te ontdekken!

U merkt het al als u bij ons binnenkomt: de ruimtes zijn ingericht om uw kind zoveel mogelijk uit te dagen. Al het speelgoed is afgestemd op de ontwikkeling en de belevingswereld van de kinderen. Daarnaast knutselen, bewegen, lezen of zingen we veel. We maken leuke uitstapjes en spelen vaak buiten. Ook organiseren we bijvoorbeeld Koningsspelen en de peuterdriedaagse.

Een dag op het kinderdagverblijf …

… verloopt heel gestructureerd. Dat voelt vertrouwd en veilig voor de kinderen. Naast de zorg- en rustmomenten is er natuurlijk genoeg tijd om te spelen. Zo doet uw kind nieuwe ervaringen op en leert hij of zij nieuwe vaardigheden. Eten doen we altijd gezellig samen aan tafel. Net zoals thuis.

Uw kind begeleiden doen we samen

Als u uw kind komt brengen of halen, overleggen we altijd even met u. Over de bijzonderheden van de dag. Uw kind heeft bij ons een vaste groep en een eigen mentor. Zo weet u bij wie u terecht kunt voor overleg en vragen. Al onze pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Dat spreekt voor zich.

Welke locatie is er bij u in de buurt?

BijDeHand heeft een breed palet aan locaties. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en ook de groepssamenstelling verschilt. Soms is er een speciale groep voor baby’s of peuters. Informeer er gerust naar als u ons belt of komt kijken.