Home

Tarieven

Wat de kinderopvang u gaat kosten, hangt af van uw situatie en wensen. U kiest hoeveel dagen opvang u wenst en voor hoeveel kinderen. Bovendien krijgt u mogelijk een tegemoetkoming van de overheid.

 Bereken hier uw opvangkosten 2021

Rotterdam:

Berkel en Rodenrijs:

 

U kunt drie keer per jaar extra van de opvang gebruikmaken, een cadeautje voor u

Wilt u gebruikmaken van deze gratis opvangmogelijkheid? Informeer ernaar bij de groepsleiding. Het kan namelijk alleen als de samenstelling van de groep het toelaat. Aanvragen van de dagen kan via de ouderapp.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd bij de Belastingdienst is ongeveer acht weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening. Bekijk de handige infographic voor een duidelijke en heldere uitleg over de kinderopvangtoeslag.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag. Onze medewerkers kunt u op werkdagen tussen 08.00 – 17.30 uur bereiken op 010 251 80 76 of via het e-mailadres klantcontact@kov-bijdehand.nl.