Buitenschoolse opvang De Kleine Reus

Adresgegevens locatie

Nancy Zeelenbergsingel 825
3065 JJ Rotterdam
Prinsenland
010 447 03 63

LRK-nummer

433044317
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

naschools
maandag 12.30 - 18.30 uur
dinsdag 12.30 - 18.30 uur
donderdag 12.30 - 18.30 uur
vrijdag 12.30 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties voegen wij samen met BSO de Wonderlamp en zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Sarah van Maanen

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Welkom bij antroposofische BSO De Kleine Reus. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen en lekker kunnen spelen. We zorgen dus ook voor voldoende rust en een herkenbaar ritme.

Na schooltijd spelen bij BSO De Kleine Reus

De ontwikkeling van jonge kinderen gaat spelenderwijs. Bij BSO De Kleine Reus is uw kind dus vooral lekker aan het spelen. We besteden in de spellen en activiteiten aandacht aan de verschillende seizoenen. En we vieren de antroposofische jaarfeesten zoals Sinterklaas, Kerstmis, Sint Jan en Sint Maarten met elkaar.

Natuurlijke materialen voor zintuigelijke ontwikkeling

In de antroposofische visie van BSO De Kleine Reus zijn jonge kinderen nog één met hun omgeving. De zintuigelijke ontwikkeling is in de eerste fase van hun leven van groot belang. Daarom werken wij met natuurlijke materialen zoals wol, stof en hout. Ook gaan we iedere dag naar buiten en eten we biologisch.

Groepsdynamiek voor sociale ontwikkeling

Een kind leert zichzelf kennen in een sociale groep. Veel activiteiten bij BSO De Kleine Reus bedenken we daarom samen. Er ontstaan vaak grappige en leerzame momenten. Wat moet je doen als je samen gaat koken? De één lust alleen macaroni, de ander lust alleen pasta en weer een ander lust alleen spaghetti. Van een discussie tussen kinderen onderling werken we toe naar een groepsgevoel. Hoe overtuig je de pedagogisch medewerker ervan dat spaghetti toch écht niet hetzelfde smaakt als macaroni? Echt niet?

Veel contact met de ouders

Met het systeem KIJK! volgen we de ontwikkeling van ieder kind. Een paar keer per jaar nodigen we u uit voor een gesprek hierover. Samen nemen we de bijzonderheden door. En natuurlijk praat de pedagogisch medewerker u iedere dag even bij als u uw kind komt ophalen.

Ook in de vakantie naar BSO De Kleine Reus

Heeft u opvang nodig in de vakantie? De dagen bij ons zijn dan extra bijzonder. We werken met een programma waarin een thema centraal staat. De middeleeuwen, ontdekkingsreizen, tijdmachine, schurken en helden. De vakantiedagen vliegen zo voorbij!

Kleine opvang, veel aandacht

Op BSO De Kleine Reus hebben we een kleine opvang voor kinderen van 4 tot 7,5 jaar. Zo krijgt ieder kind de juiste en veel aandacht. Vanaf 7,5 jaar kan uw kind automatisch doorstromen naar BSO Zjaak. Daar wachten allemaal nieuwe ontdekkingen op uw kind.

Kom eens langs. U bent met uw kind van harte welkom!

antroposofisch kindcentrum voor kinderen van 0 tot 7,5 jaar kleinschalig en vertrouwd
Kaart laden...