Buitenschoolse opvang De Kunstenmakers

Adresgegevens locatie

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam
Nesselande
010 750 84 22

LRK-nummer

153811833
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 7.00 - 8.30 uur na school - 18.30 uur
dinsdag 7.00 - 8.30 uur na school - 18.30 uur
woensdag 7.00 - 8.30 uur na school - 18.30 uur
donderdag 7.00 - 8.30 uur na school - 18.30 uur
vrijdag 7.00 - 8.30 uur na school - 18.30 uur

Onze voorschoolse opvang is vanaf 7.00 uur geopend! Als u uw kind om 7.00 uur brengt, bieden wij een gratis ontbijt aan. Als u interesse heeft, kunt u dit aangeven bij de afdeling Klantcontact & Advies.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

Nienke van Rijmenam
06-159 502 86

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Ieder kind is uniek. De één is supercreatief. De ander wil alleen maar voetballen. Bij BSO De Kunstenmakers organiseren we daarom veel verschillende activiteiten, uitstapjes en clinics. Zo dagen we de kinderen ook uit om eens iets nieuws te doen. Wie weet welke talenten uw kind allemaal heeft?

Een grote én knusse BSO tegelijk

Als je ruim 220 kinderen opvangt, is dat dan nog wel gezellig en persoonlijk? Nou en of! Het voelt veilig, vertrouwd en knus bij BSO De Kunstenmakers. Dat komt door de verschillende leeftijdsgroepen en de sfeervolle speelruimtes. Kom gerust eens langs met uw kind om een kijkje te nemen.

BSO De Kunstenmakers werkt met drie leeftijdsgroepen

Uw kind komt terecht in een groep met leeftijdsgenoten: van 4 tot 7 jaar, van 7 tot 9 jaar en de 9-plussers. Een eigen vertrouwde groep met een vaste pedagogisch medewerker. Op het moment dat uw kind eraan toe is, krijgt het wat meer verantwoordelijkheid en uitdaging. Zo bouwen we de zelfredzaamheid geleidelijk aan op. Bovendien organiseren we voor iedere leeftijdsgroep eigen activiteiten.

Bijzondere extra’s bij BSO De Kunstenmakers

Wist u dat uw kind heerlijk kan ontbijten of avondeten bij ons? De maaltijden worden vers bereid door Olivier eet gezond. Vraag gerust naar de mogelijkheden. En vindt u het handig als we uw kind naar zwemles brengen? Iedere dinsdag begeleiden wij de zwemmers naar zwembad Zevenkampse Ring.

Kinderopvang en onderwijs vormen samen een Integraal Kindcentrum

We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool Het Spectrum. Waarmee we samen een Integraal Kindcentrum vormen (IKC). We zorgen voor een doorgaande ontwikkelingslijn en organiseren gezamenlijke activiteiten. Het kind ervaart dat het uniek is en dat het zijn of haar talenten kan ontwikkelen. U hoort het allemaal tijdens onze tienminutengesprekken. Vandaar dat ons Integraal Kindcentrum ‘Samen Uniek’ heet.

BSO De Kunstenmakers: ook voor andere basisscholen

Ook de kinderen van basisschool Het Tangram en Passe-Partout zijn van harte welkom bij ons. We halen ze na schooltijd op voor een gave middag. We organiseren samen met locaties Toverkunst en Kleinkunst allerlei activiteiten. En onze vakantieprogramma’s zijn uniek en sportief. We hebben tenslotte een strand en een gymzaal tot onze beschikking.

kindercentrum voor 0 tot 12 jaar samenwerking basisschool Het Spectrum volop vernieuwende workshops
Kaart laden...