Buitenschoolse opvang Didjeridoe

Adresgegevens locatie

Mahlersingel 5
3055 SJ Rotterdam
Hillegersberg
010 418 12 84

LRK-nummer

209820408
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 15.00 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 8.30 uur* 15.00 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 8.30 uur* 15.00 - 18.30 uur
vrijdag 15.00 - 18.30 uur

* De voorschoolse opvang is voor de kinderen van de St. Michaëlschool.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

Oscar Laguna

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Leren en concentreren op school maar dan … chillen op de BSO. En dat niet alleen: sporten, avonturen beleven, even wat hulp krijgen bij je huiswerk. Dat is BSO Didjeridoe.

BSO Didjeridoe is een veilige en gezonde omgeving

Wij zien het als onze taak om kinderen te begeleiden. Daarom werken we met een kindvolgsysteem. Hiermee kunnen wij de ontwikkeling van een kind goed in kaart brengen. We passen onze activiteiten namelijk graag aan op wat uw kind nodig heeft.  Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen respectvol met elkaar omgaan. Onze pedagogisch medewerkers zorgen daarvoor door hier alert op te zijn en aandacht voor te hebben. Daarnaast bieden we gezonde voeding. Heeft u of uw kind speciale eetwensen? Dan houden wij daar rekening mee.

Uw kind heeft bij ons vrijheid

Kinderen hebben de vrijheid om mee te doen met activiteiten. Er is niets verplicht. We zorgen ervoor dat er voor elke leeftijd iets te doen is. Heeft uw kind behoefte aan rust? Dan is daar ruimte voor. Wilt uw kind zijn of haar energie kwijt? Dan kan dat onder andere tijdens de sportworkshops die we geven in de gymzaal.

Onze locatie, sportief en avontuurlijk

BSO Didjeridoe ligt in Hillegersberg. Pal naast de Sint Michaëlschool. We vangen veel kinderen op van die school en werken ermee samen. Wij vinden het belangrijk dat de school en de opvang op elkaar afgestemd worden. En kom eens kijken naar onze enorme avontuurlijke buitenruimte. Dat is echt een blikvanger. De kinderen kunnen hier lekker buitenspelen. We maken ook regelmatig gebruik van het Lage Bergse Bos. Om spelletjes te doen, te sporten of voor natuurworkshops te volgen.

Ook in de vakantie naar BSO Didjeridoe

Tijdens schoolvakanties maken we regelmatig uitstapjes naar speeltuinen, kinderboerderijen, musea en pretparken. Of we regelen leuke workshops op onze locatie. Bijvoorbeeld een workshop djembé of rappen. In de vakanties komen de kinderen van BSO Kerkstraat ook bij ons op de BSO. Extra gezellig! Uw kind hoeft zich niet te vervelen bij ons!

Nieuwsgierig? Laat u verrassen en kom eens langs!

veel sport en beweging uitdagende groepen qua inrichting gevarieerd activiteitenprogramma en workshops
Kaart laden...