Buitenschoolse opvang Eigen-Wijs

Adresgegevens locatie

F. Bordewijkstraat 5
3069 WB Rotterdam
Zevenkamp
010 455 53 73

LRK-nummer

233912666
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 7.00 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.00 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 8.30 uur 11.30 - 18.30 uur
donderdag 7.00 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.00 - 8.30 uur 12.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

06-300 814 37

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Spelen in onze binnentuin is echt een feest. De kinderen doen tikkertje tussen de grote bomen. Of verstoppertje tussen het groen. De tunnel, de zandbak en de glijbaan maken de tuin een plek waar je je niet hoeft te vervelen. Is uw kind tussen de vier en zeven jaar? Dan is hij of zij van harte welkom op BSO Eigen-Wijs.

Bij BSO Eigen-Wijs staan de behoeftes van de kinderen voorop …

Veel kinderen willen na schooltijd gewoon lekker spelen. Dat kan bij ons! Hebben de kinderen zin om eropuit te gaan? Dan brengen we een middag door in het Kralingse Bos, de geweldige speeltuin Taka-TukaLand of Plaswijckpark. Daarnaast bieden we een heleboel activiteiten aan die aansluiten op het thema waar we op dat moment mee werken. Wist u dat u elk jaar een boek ontvangt dat gaat over het thema van dat jaar? Daarin staan weetjes over het thema en spelletjes die u met uw kind kunt doen.

… net zoals de ontwikkeling van uw kind

Spelen is leuk. Bij BSO Eigen-Wijs zorgen we ervoor dat kinderen tijdens het spelen zichzelf op verschillende gebieden ontwikkelen. We kijken elke dag heel goed naar uw kind. Op die manier volgen we zijn of haar ontwikkeling. Twee keer per jaar registreren we de ontwikkelingen die we zien. Eén keer per jaar delen we die ontwikkelingen met u tijdens een tienminutengesprek. Maar natuurlijk delen we de bijzonderheden ook dagelijks met u.

Wij halen kinderen op van vier scholen

Dat zijn de J.J. Buskesschool, Kbs De Vliedberg, De Waterlelie en CBS De Nessevliet. Kinderen van De Kring komen zelfstandig naar onze locatie. Gaat uw kind naar een andere basisschool? Dan kan uw kind ook naar onze BSO. Wij kunnen alleen niet het vervoer naar de BSO verzorgen. Daarnaast werken wij met verschillende organisaties in de wijk samen. Denk daarbij aan Centrum voor Jeugd en Gezin en natuurlijk onze collega-locatie BSO Meneer Nielson.

Doorstromen naar BSO Meneer Nielson, dan ben je echt groot!

Vanaf 7 jaar kan uw kind doorstromen naar BSO Meneer Nielson. Het voordeel van deze BSO is dat we activiteiten doen die beter bij de ontwikkelingsfase van uw kind aansluit. BSO Meneer Nielson ligt maar twee straten verderop. En is net zo goed bereikbaar als onze locatie. Er is volop parkeergelegenheid en de haltes voor het openbaar vervoer zijn om de hoek.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Bel of mail ons om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

leeftijdsgerichte groepen gevarieerd activiteitenprogramma flexibele opvang
Kaart laden...