Buitenschoolse opvang Geelkruid

Adresgegevens locatie

Geelkruid 25
3068 SN Rotterdam
Ommoord
010 455 48 23

LRK-nummer

208396548
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 7.00 - 8.30 uur 14.15 - 18.30 uur
dinsdag 7.00 - 8.30 uur 14.15 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 8.30 uur 12.00 - 18.30 uur
donderdag 7.00 - 8.30 uur 14.15 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 8.30 uur 14.15 - 18.30 uur

Onze voorschoolse opvang is op alle werkdagen vanaf 7.00 uur geopend! Als u uw kind om 7.00 uur brengt, bieden wij een gratis ontbijt aan. Als u interesse heeft, kunt u dit aangeven bij de locatiemanager.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Audrey Potman
06-12999107

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Op BSO Geelkruid zorgen we ervoor dat de dagen van uw kind nóg leuker zijn. We bedenken in de vakantie een verhaal dat als rode draad door de dagen en weken loopt. We starten bijvoorbeeld in de ‘vertrekhal’. Heeft iedereen zijn paspoort? Vol enthousiasme vertrekken we met elkaar op reis. In ieder land leren we nieuwe dingen. We ontdekken onder andere de Indonesische keuken, de Maori-cultuur en we pakken de Trans Siberië Express door het Transwijkpark.

Meer dan genoeg te doen op BSO Geelkruid

We hebben vier grote ruimtes. Er zijn in iedere ruimte verschillende hoeken ingericht waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo is de beautyhoek erg in trek. De gang nodigt de kinderen uit hun fantasie te gebruiken. De ene keer toveren ze hem om tot winkel, de andere keer tot trein of tot zwembad. De kinderen kunnen buitenspelen op ons plein of op het schoolplein van OJBS De Kruidenhoek. Zin in sport? Dan kunnen ze voetballen bij S.V. Ommoord. En in samenwerking met Korfbalvereniging WION organiseren we vooral in de vakantie clinics. Door een abonnement op speeltuin Ommoord kan uw kind zich ook daar lekker uitleven.

De kinderen denken met ons mee

We laten de kinderen zoveel mogelijk zelf keuzes maken en meedenken. Daar hebben ze ook de leeftijd voor. We zijn enorm trots als het ze lukt dit samen te doen. Heel vaak kunnen wij veel leren van de manier waarop de kinderen dit aanpakken.

Bij BSO Geelkruid ontdekken kinderen zelf wat zij leuk vinden

Daarom bieden wij uw kind iedere dag veel verschillende activiteiten aan. Van sport- en spel tot aan koken, muziek, drama, techniek en tekenen, schilderen en knutselen. Ook hebben we regelmatig activiteiten, bedacht door de SWKGroep, de organisatie waar Kinderopvang BijDeHand onderdeel van is. Deze zijn gebaseerd op een thema, bijvoorbeeld de Wondere Wereld.

Ons activiteitenaanbod biedt genoeg uitdaging voor alle leeftijden. Maar sommige activiteiten zijn speciaal voor jongere of juist voor de oudere kinderen. Natuurlijk kijken we naar wat de kinderen willen en kunnen. Door kinderparticipatie denken ze zelf mee over welke activiteiten we doen.

We doen de activiteiten tussen 16.00 en 17.00 uur. Zo is er ook nog genoeg tijd voor vrijspelen en een rustmoment met een hapje en drankje.

Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom gerust een kijkje nemen!

wijkgericht kleinschalig brede samenwerking, unieke activiteiten
Kaart laden...