Buitenschoolse opvang Heijberg

Adresgegevens locatie

Heijbergstraat 2-4
3055 PP Rotterdam
Hillegersberg
010 461 05 30

LRK-nummer

252367030
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Scholen

Heijberg

Openingstijden

maandag 15.00 - 18.30 uur
dinsdag 15.00 - 18.30 uur
woensdag *
donderdag 15.00 - 18.30 uur
vrijdag *

*Kinderen worden opgevangen bij BSO Didjeridoe

Op maandag, dinsdag en donderdag vindt de opvang plaatst op BSO Heijberg. In de vakanties worden de kinderen opgevangen op BSO Villa Terbregge. Op woensdag en vrijdag, ook tijdens de basisschoolvakantie worden de kinderen opgevangen op BSO Didjeridoe. Tijdens de vakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Anita Pidoux

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Een kleine BSO, veel verschillende activiteiten en vrije tijd. Dát is BSO Heijberg. Als u uw kind aan het einde van de middag weer bij BSO Heijberg ophaalt, merkt u dat we de tijd nemen voor een goede overdracht. Wat heeft uw kind die dag meegemaakt? Wat is ons opgevallen? We nemen de bijzonderheden graag iedere dag met u door.

Onze pedagogische visie op kinderopvang

Bij BSO Heijberg kijken we goed naar ieder kind. Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Wij ondersteunen en stimuleren ze in dit proces. De nadruk ligt op het opdoen van ervaringen, niet op het presenteren. Wij merken dat kinderen zich hierdoor veilig, gezien en gewaardeerd voelen.

Steeds een nieuw aanbod aan activiteiten

Iedere twee weken bieden we een nieuw activiteitenprogramma aan bij BSO Heijberg. Steeds op basis van een ander thema. Alle interesses komen langs, zoals koken, sport, natuur of techniek. We zorgen hiermee voor steeds nieuwe belevingen. Het is ook belangrijk dat het aanbod van spelmaterialen en activiteiten meebeweegt met de ontwikkeling van een kind. We bedenken daarom altijd iets wat bij de leeftijd en ervaring van uw kind past. Uiteraard mogen de kinderen zelf ook meedenken met wat ze willen doen. Ze stoppen regelmatig een leuk idee voor een activiteit in onze ideeënbus.

BSO Heijberg: ook in de vakantie

Als de vakantie eraan komt, krijgt ieder kind van onze BSO een mooi gedrukt vakantieprogramma. Iedere vakantie bedenken we een thema waar alle spellen, workshops en uitstapjes uitstekend bij passen. Tijdens vakanties werken we samen met Kindercentrum Villa Terbregge en BSO Didjeridoe.

Kom eens langs voor een rondleiding!

En neem uw kind dan alvast mee. Loop langs het mooie buitenspeelterrein. Bekijk de knutselhoek. Ervaar de gezellige sfeer. We laten u heel graag onze BSO in basisschool Heijberg zien.

kleine BSO in de Heijbergschool wij kénnen uw kind alleen opvang voor de Heijbergschool
Kaart laden...