Buitenschoolse opvang Kerkstraat

Adresgegevens locatie

Kerkstraat 12
3054 NC Rotterdam
Hillegersberg
010 461 39 84

LRK-nummer

105345416
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Scholen

Emma School

Openingstijden

maandag 15.00 - 18.30 uur
dinsdag 15.00 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 15.00 - 18.30 uur
vrijdag opvang bij Didjeridoe

Tijdens de basisschoolvakanties en op vrijdag worden de kinderen opgevangen bij BSO Didjeridoe. Zij zijn geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Oscar Laguna

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Bij BSO Kerkstraat hebben de kinderen de regie. Zij bepalen wat ze willen doen. Onze pedagogisch medewerkers staan open voor spontane activiteiten. Laatst liepen we met een aantal kinderen van school naar de BSO en hoorden we kikkers kwaken. Een van de kinderen kwam met het idee om kikkervisjes te vangen. Dan doen we dat! We gaan helemaal mee in de belevingswereld van de kinderen.

Wij leveren maatwerk

Wij hebben namelijk oog voor elk kind. Het kind-volgsysteem ‘KIJK!’ helpt ons daarbij. Met dit systeem kunnen we de ontwikkeling van een kind goed in kaart brengen. Wij delen dit met u tijdens de tienminutengesprekken. Heeft uw kind behoefte aan extra ondersteuning? Dan bieden we dat. Merken we dat uw kind bepaalde talenten heeft? We bieden hem of haar dan activiteiten waarmee hij of zij deze talenten tot uiting kan laten komen. Daar groeien kinderen van.

Onze locatie is sfeervol en spannend

U vindt ons in een historisch pand. Er is een binnenplaats waar de kinderen buiten kunnen spelen. De meest populaire plek om te spelen is onze pannakooi. Er zijn meerdere groepsruimtes boven en beneden, een spannend gebouw.

Vakantie bij BSO Kerkstraat

Tijdens vakanties zitten we niet stil en de activiteiten die we doen zijn heel divers. We organiseren bijvoorbeeld djembé- of rapworkshops. Er zijn sportdagen waarop de kinderen zelf kiezen hoe ze die dag willen inrichten. En we maken uitstapjes naar De Ontdekhoek, Plaswijckpark en het Science Centre.

BSO Kerkstraat, middenin het centrum van Hillegersberg

In deze wijk vindt u ook BSO Het Ritme en BSO Villa Terbregge. Daar werken we regelmatig mee samen. We lopen binnen een paar minuten naar de Emmaschool. Daar spelen we ook regelmatig op het schoolplein. Komt u een keer bij ons langs? Bel gerust voor een afspraak.

 

uitdagend activiteitenaanbod centrale ligging in Hillegersberg verrassend veel speelruimte
Kaart laden...