Buitenschoolse opvang Klip en Klaar

Adresgegevens locatie

Oudelandselaan 141
2652 ER Berkel en Rodenrijs
06 23 17 96 61

LRK-nummer

218153156
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

Voorschools* Naschools
maandag 7.30 uur - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 uur - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur**
donderdag 7.30 uur - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 uur - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur

*    De voorschoolse opvang is er alleen wanneer er minimaal vijf kinderen zijn aangemeld.
**  De BSO op woensdag kunnen we aanbieden wanneer er minimaal vijf kinderen zijn aangemeld.

Tijdens de basisschoolvakanties en studiedagen zijn wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 7.30 - 18.30 uur. En dan op woensdag gesloten.

Locatiemanager

Trudie Stoutjesdijk
06 83 09 53 76

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Wilt u dat uw kind na school veilig en vertrouwd kan spelen in het hart van Berkel en Rodenrijs? Dan is de keuze klip en klaar: BSO Klip en Klaar. U vindt ons in drie ruimtes in basisschool De Klipper. Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben hier de tijd van hun leven.

Kinderen krijgen veel ruimte bij BSO Klip en Klaar

Wat wil uw kind na een schooldag? De een wil rustig lezen. De ander juist met een groepje vrienden muziek maken of dansen op het podium. Weer een ander gaat lekker buitenspelen of sporten. BSO Klip en Klaar biedt het allemaal aan. Uw kind bepaalt zelf wat hij of zij wil doen en krijgt daarbij de ruimte en de verantwoordelijkheid. Natuurlijk onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Plezier en ontwikkelen gaan hand in hand

We vinden het belangrijk dat een kind het naar zijn zin heeft én zich ontwikkelt. Onze pedagogisch medewerkers volgen de ontwikkeling van uw kind. Welke leerkansen zien we voor uw kind? En welke talenten kan het nog verder uitbouwen? We overleggen daarover vaak met u. En we volgen de ontwikkeling met het systeem KIJK!. Niet alleen op de BSO. We werken intensief samen met basisschool De Klipper. Samen zetten we ons in voor een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Een uitgebreid activiteitenaanbod

Een voorbeeld van ontwikkeling? De kinderen op BSO Klip en Klaar denken mee over wat we gaan doen. Zo leren ze beslissingen nemen en overleggen om gezamenlijk tot een besluit en/of keuze te komen. Overleggen, omdat ze er samen uit moeten komen. Ook is er veel te doen. Uw kind kan lekker naar buiten op het schoolplein. En bij slecht weer doen we binnen dezelfde activiteiten die buiten zouden kunnen. We zijn sportief en creatief; actief en relaxed; voor jong en oud. In de vakantie werkt BSO Klip en Klaar met een uitdagend thema en bijpassende activiteiten. De hele dag vermaak!

In De Klipper

U vindt BSO Klip en Klaar in het gebouw van basisschool De Klipper. Kinderen van 4 tot 12 jaar spelen daar samen. Zo kunnen ze van elkaar leren. Maar we kijken wel per activiteit bij welke leeftijd die past. De middag begint met een eet- en drinkmoment op de eigen groep (Coole Kikkers of de Dappere Dino’s). In totaal spelen er 44 kinderen op de BSO.

Kom een kijkje nemen

Bent u benieuwd naar BSO Klip en Klaar? We geven u graag een rondleiding. Belt of mailt u ons voor een afspraak?

We zijn gevestigid in basisschool De Klipper (Oudelandselaan) We doen veel verschillende activiteiten die passen bij het kind Door de locatie is de kans groot dat de kinderen bij hun vriendjes of buurtgenootjes op de bso zitten
Kaart laden...