Buitenschoolse opvang Meneer Nielson

Adresgegevens locatie

Cole Porterstraat 400
3069 ZD Rotterdam
Zevenkamp
06 - 230 596 84

LRK-nummer

215093690
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

naschools
maandag 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 14.30 - 18.30 uur
donderdag 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 14.30 - 18.30 uur

Op woensdag zijn de kinderen van harte welkom op BSO Eigen-Wijs.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

Nienke van Rijmenam
06- 15 95 02 86

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Een buitenschoolse opvang ín een speeltuin. Is dat niet de droom van elk kind? Die droom wordt werkelijkheid voor kinderen die naar BSO Meneer Nielson komen. U vindt ons namelijk in de geweldige natuurspeeltuin van Taka-TukaLand. Komt u ook een keer langs bij onze knusse BSO?

Je heerlijk uitleven in de buitenlucht

Dat is wat onze kinderen het liefste doen na een lange dag op school. Klimmen op de klimheuvel. Rennen door de wilgentunnel. Spelen op de schommel. In de natuurspeeltuin van Taka-TukaLand kan het allemaal. De kinderen kunnen zich er uren vermaken. De speeltuin is namelijk ook een plek waar je lekker kan chillen met je vrienden. Er is altijd wel een leeftijdsgenoot met wie je kan optrekken. Alle kinderen zijn bij ons tussen de 7 en 12 jaar.

Elk jaar een ander thema

De activiteiten die we doen op BSO Meneer Nielson passen allemaal bij het thema van het jaar. De thema’s Techniek, Water en Body & Brains kwamen al langs. Alle kinderen ontvangen een boek voor thuis, dat over het thema gaat. Elke keer een ander boek. Zo kunt u samen genieten van het ideeënboek!

Op BSO Meneer Nielson ontwikkelt iedereen zich op zijn eigen niveau

We kijken bij elk kind naar zijn of haar behoeftes. Bovendien zorgen we ervoor dat elk kind zichzelf kan zijn. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen die wij bij uw kind zien. Dat doen we iedere dag tijdens het halen en brengen. En tijdens ons jaarlijks tienminutengesprek.

Wij halen kinderen op van vier scholen

Dat zijn de J.J. Buskesschool, Kbs De Vliedberg, OBS De Waterlelie en CBS De Nessevliet. Kinderen van De Kring komen zelfstandig naar onze locatie. Gaat uw kind naar een andere basisschool? Dan kan uw kind ook naar onze BSO. Wij kunnen alleen niet het vervoer naar de BSO verzorgen. Daarnaast werken wij met verschillende organisaties in de wijk samen. Denk daarbij aan Centrum voor Jeugd en Gezin en natuurlijk onze collega-locatie BSO Eigen-Wijs.

Bent u nieuwsgierig naar onze BSO? Bel of mail gerust om een afspraak te maken!

unieke ligging in speeltuin Taka-Tuka Land BSO voor kinderen vanaf 8 jaar gevarieerd activiteitenprogramma
Kaart laden...