Buitenschoolse opvang Mini & Maxi Dependance

Adresgegevens locatie

Rodarisstraat 31-33
3066 LA Rotterdam
Prinsenland
06 20 28 92 70

LRK-nummer

226931584
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

dinsdag 14.30 - 18.30 uur
donderdag 14.30 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur en voegen wij samen met BSO Mini & Maxi (ook tijdens sluitingsdagen).

Locatiemanager

Agnes de Groot
06-51714483

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Na een drukke dag op school, willen de meeste kinderen maar één ding. Spelen! Daar krijgen ze op BSO Mini & Maxi Dependance alle ruimte voor. We hebben twee ruimtes in de Jan Antonie Bijlooschool. Eén voor de kinderen van 4 tot 7 jaar. En één voor de kinderen van 7 jaar en ouder. Wij zijn geopend op dinsdag en donderdag. Op de andere dagen zijn de kinderen van harte welkom op BSO Mini & Maxi.

Een veilige thuishaven

Dat bieden we uw kind. Wij zorgen ervoor dat kinderen zich bij ons veilig en geborgen voelen. We dagen de kinderen spelenderwijs uit zich te ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld ruimte voor fantasiespel, muziek, dans, natuur en milieu. Wij merken dat kinderen zich volop ontwikkelen tijdens vrije spelmomenten. We houden u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen die wij zien.

Gezellig rond de tafel

Wanneer de kinderen uit school komen, gaan we met elkaar aan tafel om fruit te eten. De kinderen vertellen dan over hun belevenissen. Iedereen komt aan de beurt. Het is zo leuk om naar al die kinderverhalen te luisteren. En vindt u het fijn als uw kind al heeft avond gegeten? Dat kan! Met een strippenkaart kunt u hier gebruik van maken. Elke dag worden deze maaltijden vers bereid door onze eigen kok.

Zelf kiezen wat je wilt doen op BSO Mini & Maxi Dependance

Willen de kinderen slijm maken? T-shirts ontwerpen? Of lekker buiten rennen? Of doen ze mee aan de workshops die we samen met BSO Mini & Maxi organiseren? Bijvoorbeeld een workshop koken, yoga, toneel of tekenen. Wij zorgen voor afwisselende activiteiten passend bij de leeftijd.

Elke dag een andere activiteit …

De kinderen spelen graag met klei, strijkkralen, LEGO en Kapla. Ook organiseren we knutselactiviteiten. En wilt uw kind zijn energie kwijt? Dat kan tijdens de vele spelactiviteiten. In de vakantie richten we de BSO in naar een thema. We maken dan uitstapjes naar het museum, het strand van Nesselande, een speeltuin of een natuurgebied. En we organiseren elk jaar de zomerspelen. Een hele gezellige sportdag waar alle locaties van BijDeHand aan meedoen. Tijdens alle schoolvakanties of studiedagen voegen we samen met BSO Mini & Maxi.

… en zo veel mogelijk bijzondere activiteiten

Het afgelopen jaar deden we mee aan de landelijke bakdag van voor SOS kinderdorpen. En we maakten armbandjes voor War Child. We doen mee aan de landelijke opschoondag en NLdoet. Op deze manier maken we de kinderen ervan bewust wat er gebeurt in de maatschappij.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken. Belt of mailt u ons voor een afspraak?

BSO in Jan Antonie Bijlooschool kinderparticipatie kleinschalig
Kaart laden...