Buitenschoolse opvang Mini & Maxi

Adresgegevens locatie

Michelangelostraat 369
3066 NL Rotterdam
Prinsenland
010 286 39 99

LRK-nummer

646552338
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

naschools
maandag 14.15 - 18.30 uur
dinsdag 14.15 - 18.30 uur
woensdag 12.30 - 18.30 uur
donderdag 14.15- 18.30 uur
vrijdag 14.15 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

BSO is vrije tijd! Daarom hebben we op BSO Mini & Maxi veel speelruimte voor de kinderen. Elke leeftijd heeft zo z’n eigen behoefte. Daarom hebben we voor de jongste kinderen een huishoek en een kast vol verkleedkleren. Er is een bouwkamer en een crearuimte. Voor de oudere kinderen is er een kamer met een Wii en een voetbaltafel. En de teamkamer biedt uitkomst voor als uw kind zijn huiswerk in alle rust wil maken.

Een veilige thuishaven

Dat bieden we uw kind. Wij zorgen ervoor dat kinderen zich bij ons veilig en geborgen voelen. We hebben tijdens het fruitmoment aandacht voor de verhalen van alle kinderen. We dagen de kinderen spelenderwijs uit zich te ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld ruimte voor fantasiespel, muziek, dans, natuur en milieu. Wij merken dat kinderen zich volop ontwikkelen tijdens vrije spelmomenten. We houden u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen die wij zien.

Het aanbod op BSO Mini & Maxi …

…is eigenlijk te groot om op te noemen. We organiseren allerlei workshops: koken, yoga, toneel of schilderen. Spelen een partijtje voetbal of ontwerpen een T-shirt. In de vakantie richten we de BSO in naar een thema. We maken dan uitstapjes naar het museum, het strand van Nesselande, een speeltuin of een natuurgebied. En we organiseren elk jaar de zomerspelen. Een hele gezellige sportdag waar alle locaties van BijDeHand aan meedoen.

We maken het u zo makkelijk mogelijk

We faciliteren zwemles voor kinderen die diploma A willen halen. We werken namelijk samen met zwembad Optisport. Dat zwembad ligt 500 meter verderop. Handig!

Elke dag een gezonde warme maaltijd? Bij ons is het mogelijk!

In onze professionele keuken koken we elke dag een warme, gezonde maaltijd. We merken dat veel kinderen bij ons graag mee eten. Wekelijks wordt er een gevarieerd vers menu aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en/of geloofsovertuiging. De warme maaltijden worden tegen een kleine vergoeding aangeboden. De locatiemanager kan u meer informatie geven.

Kiest u voor BSO Mini & Maxi?

Leuk! Kinderen van de volgende vier scholen zijn welkom bij ons: Rudolf Steiner, De Stelberg, Jan Antonie Bijloo, Het Pluspunt en de Kleine Prins (in overleg met de locatie in verband met het aantal kinderen dat wij kunnen opvangen).

U bent van harte welkom om kennis te komen maken. Belt of mailt u ons voor een afspraak?

kindercentrum met ontdektuin warme maaltijden activiteitenworkshops en zwemles
Kaart laden...