Buitenschoolse opvang Onze Wereld

Adresgegevens locatie

Cornelis Danckertsstraat 34
3067 XG Rotterdam
Het Lage Land
010 202 27 68

LRK-nummer

113426835
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 7.30 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 8.30 uur 12.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 8.30 uur 14.30 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij tot en met 31-12-2020 geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

06 192 917 02

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Koken, muziek, spel of creatieve activiteiten. Maar ook buitenspelen: sport en spel en de natuur verkennen. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben bij ons. Hoe ouder uw kind wordt, hoe uitdagender het programma wordt.

Na schooltijd nieuwe dingen beleven bij BSO Onze Wereld

De activiteiten die we aanbieden zijn niet alleen leuk, maar ook anders dan de kinderen gewend zijn. Via nieuwe belevingen ontwikkelt uw kind namelijk allerlei vaardigheden. Via sportclinics maken de kinderen kennis met bijvoorbeeld waterpolo, judo of volleybal. We koken graag met elkaar. En we bedenken steeds andere spellen en activiteiten. Iedere zes weken werken we – de basisschool, de peuteropvang en de kinderopvang – vanuit een ander gemeenschappelijk thema.

BSO Onze Wereld is onderdeel van een Integraal Kindcentrum

Peuteropvang Priegeltje, kinderdagverblijf Onze Wereld, basisschool Onze Wereld en BSO Onze Wereld werken nauw met elkaar samen voor alle kinderen tot en met de basisschoolleeftijd in de wijk Lage Land. Het voordeel? Het hele team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten kent elkaar en de kinderen goed en werkt vanuit dezelfde visie. Samen zorgen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn tot aan de middelbare school.

In de vakanties organiseren we allerlei uitstapjes

Vakantie is er om avonturen te beleven. Dus gaan we graag met de kinderen op stap. We koppelen deze uitstapjes vaak aan een fantasiespel. Stel dat we met z’n allen op een onbewoond eiland zitten. De kinderen verzamelen eten op het eiland en ze bouwen een kamp. We doen dit op allerlei passende locaties, zoals het strand, het bos of het museum. Ook kunnen de kinderen meedoen met de BijDeHand Zomerspelen, een dag vol sportactiviteiten en workshops.

Voor alle kinderen in de wijk Lage Land

BSO Onze Wereld is gehuisvest in hetzelfde gebouw als basisschool Onze Wereld. We halen alle kinderen op na schooltijd voor een gezellige middag. Ook voor voorschoolse opvang kunt u bij ons terecht vanaf 7.30 uur. We werken met drie leeftijdsgroepen: van 4 tot 5 jaar en van 5 tot 7 jaar en in de oudste groep worden kinderen van 7 jaar en ouder opgevangen.

Benieuwd geworden?

Kom zeker eens langs voor een rondleiding. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden bij BSO Onze Wereld.

Wilt u een kijkje komen nemen? Van harte welkom! Belt of mailt u voor een afspraak?

 

 

mogelijkheid voor zwemlessen kinderparticipatie leeftijdsgerichte activiteiten
Kaart laden...