Buitenschoolse opvang Oosterflank

Adresgegevens locatie

Tyruspad 30
3067 MK Rotterdam
Oosterflank
010 455 46 08

LRK-nummer

148615259
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

naschools
maandag 14.15 - 18.30 uur
dinsdag 14.15 - 18.30 uur
woensdag 11.45 - 18.30 uur
donderdag 14.15 - 18.30 uur
vrijdag 14.30 - 18.30 uur

Op de woensdag spelen de kinderen bij BSO Onze Wereld. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Locatiemanager

Lara Schuiten
06 23 92 68 70

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Bij BSO Oosterflank betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Gaat uw kind voor het eerst naar BSO Oosterflank? Dan komt hij bij De Mini’s. Deze groep is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Voor de 4-jarigen zorgen we voor een veilig en rustig programma. Hoe ouder uw kind wordt, hoe uitdagender het programma wordt. Zodra uw kind 7 jaar is, mag hij naar een nieuwe groep: De Maxi’s!

BSO-tijd is vrije tijd

Kinderen weten prima wat ze op hun vrije middag na school willen doen bij BSO Oosterflank. Zelf spelen met vrienden. Of meedoen met één van de gezamenlijke activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers dagen hen graag uit om eens iets nieuws te proberen. Of om zelf een activiteit te bedenken. Ook bekijken ze goed welke begeleiding een kind nodig heeft.

Het ontwikkelen van allerlei vaardigheden

Heel veel activiteiten die we bij BSO Oosterflank organiseren, spelen in op één van de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Denk aan fantasiespel, taal en communicatie, sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, muziek/dans en toneel, natuur en milieu, techniek, sport en spel. Via het systeem KIJK! volgen we de ontwikkeling van uw kind. Twee keer per jaar praten we u graag bij. En bij bijzonderheden overleggen we natuurlijk direct met elkaar.

BSO Oosterflank deelt het pand met basisschool De Pionier

Kent u de school al? Dan weet u dat er binnen ruime speelruimtes zijn met allerlei spellen en materialen. Op het schoolplein kunnen de kinderen aan de gang met een groot speeltoestel en een zandbak. Ze kunnen basketballen en er is een voetbalveld. We maken ook geregeld uitstapjes in de buurt.

Ook kinderen van andere scholen komen naar onze BSO

Gaat uw kind naar de Cornelis Haak School? Dan kan het ook bij ons terecht. We halen de kinderen na schooltijd op. Als u ze komt ophalen, kunt u gratis parkeren op de Valenciadreef. En onze locatie ligt op loopafstand van metrostation Oosterflank.

Is het vakantie? Dan mag uw kind naar BSO Oosterflank!

In de schoolvakanties mogen de kinderen elke dag komen. Extra leuk is dat we dan naar onze locatie in IKC Onze Wereld gaan. Al zijn we meestal op pad in de vakantie. Zo zijn we vaak te vinden in het Schollebos, Rollebollebos, het Kralingse Bos, de bouwspeeltuin, Plaswijckpark, speeltuin Pietje Bell, speeltuin Het Lage land, Taka TukaLand en het Zuiderpark. En iedere zomervakantie staan de BijDeHand Zomerspelen op het programma. Een gezellige sportdag waar alle locaties van BijDeHand aan meedoen.

Warme maaltijd

Wist u dat wij uw kind een warme maaltijd kunnen geven? De warme maaltijden worden geleverd door Olivier eet gezond. Er wordt rekening gehouden met de schijf van 5 en dat de kinderen voldoende groenten krijgen. Wekelijks wordt er een gevarieerd vers menu aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en/of geloofsovertuiging. De warme maaltijden worden tegen een kleine vergoeding aangeboden. De locatiemanager kan u meer informatie geven.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. U en uw kind zijn van harte welkom!

kinderparticipatie sporten in de gymzaal samenwerkingsverbanden met verschillende sportclubs
Kaart laden...