Buitenschoolse opvang Sjakie in de Chocoladefabriek

Adresgegevens locatie

M. van Eysden Vinkstraat 430
3066 HG Rotterdam
Prinsenland
010 266 87 50

LRK-nummer

108978680
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschoolse opvang* naschools*
maandag 07.30 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 08.30 uur 12.00 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 08.30 uur 12.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 - 18.30 uur.

*We bieden deze voorschoolse en/of naschoolse opvang aan op de volgende scholen:

Kleine Prins - Montessori NSO
Kleine Prins - Dalton NSO
Pluspunt VSO & NSO
Rudolf Steiner VSO
Stelberg VSO & NSO

Locatiemanager

Esther Mulder

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Na school ben je vrij. Zo voelt het ook voor kinderen die naar BSO Sjakie in de Chocoladefabriek gaan. Ze bepalen zelf wat ze gaan doen: alleen spelen of juist met hun vrienden, meedoen met een activiteit of mee naar natuurspeeltuin Pietje Bell.

Een groot aanbod van activiteiten

We hebben allerlei speelvlonders die thematisch zijn ingericht. We geven u en uw kind graag een rondleiding in ons bijzondere pand. Langs de fantasieruimte om te dansen, een toneelstuk op te voeren of een geheime hut te bouwen. Langs de creatieve hoek om een kunstwerk te maken. Langs de huiskamer om te chillen.

Met leeftijdsgenoten in een groep

Hoe ouder je wordt, hoe hoger je komt. Letterlijk: we werken bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek met drie leeftijdsgroepen. De kleuters beginnen op de begane grond. De kinderen van 6 jaar verhuizen naar de tussenverdieping. En vanaf 7 jaar zitten ze op de hoogste verdieping met hun eigen speelgoed en activiteiten die net wat stoerder en uitdagender zijn.

Spelen, onderzoeken en samendoen: onze drie pijlers

Bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek ligt de nadruk op spelen, onderzoeken en samendoen. Dat betekent dat we regelmatig activiteiten bedenken die nieuw zijn. Om kinderen hun talenten te laten ontdekken. Het betekent ook dat kinderen zelf met ideeën komen. Als het even kan, voeren we die dan samen uit.

Goed contact tussen ouders en pedagogisch medewerker

Uw kind krijgt een vaste pedagogisch medewerker als mentor. U kunt daarmee overleggen als dat nodig is. Wij nodigen u in ieder geval één keer per jaar uit voor een gesprek over de ontwikkeling van uw kind. En natuurlijk zorgen we voor een goede overdracht als u uw kind op komt halen aan het einde van de dag.

Naar yoga, zwemles of de kinderkapper

We denken altijd een stap verder. Wat kunnen we als BSO Sjakie in de Chocoladefabriek aanbieden wat leuk én handig is voor ouders en kind? Daarom kan uw kind tijdens BSO-uren naar zwemles of yoga. Met regelmaat komt de kinderkapper langs. En uiteraard hebben we een gevarieerd vakantieprogramma. Heeft u nog andere ideeën, dan horen we ze graag.

BSO Sjakie in de chocoladefabriek ligt vlakbij drie scholen

De kinderen van obs Pluspunt, De Stelberg, Rudolf Steinerschool en Kleine Prins komen bij ons. Kinderdagverblijf Kleine Reus zit ook op loopafstand van ons pand.

bijzondere inrichting met vlonders yogalessen zwemles via de BSO
Kaart laden...