Buitenschoolse opvang Toverkunst

Adresgegevens locatie

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam
Nesselande
010 266 87 80

LRK-nummer

144388145
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur 14.15 - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur 14.15 - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur 12.15 - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur 14.15 - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur 14.15 - 18.30 uur

Onze voorschoolse opvang is vanaf 7.00 uur geopend! Als u uw kind om 7.00 uur brengt, bieden wij een gratis ontbijt aan. Als u interesse heeft, kunt u dit aangeven bij de locatiemanager.

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Op verzoek bieden wij dan ook opvang vanaf 07.00 uur aan.

Locatiemanager

Marjon Benard

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Op BSO Toverkunst valt er van alles te beleven. Uw kind heeft altijd wel iemand om mee te spelen. De activiteiten? Die bedenken de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers. Elke dag is er keuze uit verschillende activiteiten. Zowel binnen als buiten. Van knutselen en bouwen tot aan optreden en tafeltennis. Het kan allemaal! Maar er zijn ook workshops waar uw kind aan mee kan doen of hij kan ervoor kiezen om vrij (buiten) te spelen.

Aandacht voor en kijken naar uw kind

Hoe gaat het met uw kind? Waar heeft het zin in? Wat geeft het aan? Niet alleen uitdagende activiteiten zijn belangrijk voor kinderen. Ook de individuele en persoonlijke aandacht. Onze pedagogisch medewerkers weten wanneer een kind even samen een spelletje wil doen. Of een luisterend oor nodig heeft.

Veel aandacht voor sport op BSO Toverkunst

De kinderen die bij BSO Toverkunst komen, kunnen buiten op het hockeyveld verschillende sporten doen. Daarnaast hebben we twee grote gymzalen en mooie buitenruimtes. Hoe oud of jong je ook bent, op deze plekken vinden de kinderen genoeg uitdaging.

Gezellig koken met vrienden

Alle ruimtes hebben hun eigen keuken en er is een grote gezamenlijke keuken. Daar kunnen de kinderen samen koken. Ze leren andere kookculturen kennen door bijvoorbeeld sushi, pasta of tapas te maken. Of door een heerlijke high tea te verzorgen voor de groep. En af en toe koken ze voor u, bijvoorbeeld tijdens de Avond4daagse.

Bijzondere extra’s bij BSO Toverkunst

Wist u dat uw kind heerlijk kan avondeten bij ons? De maaltijden worden vers bereid. Vraag gerust naar de mogelijkheden. En vindt u het handig als we uw kind naar zwem- of dansles brengen? Geen enkel probleem!

We werken samen

We zitten samen met kinderdagverblijf en peuteropvang Toverkunst in één gebouw. Via een interne loopbrug zit BSO Toverkunst vast aan de basisscholen Het Tangram en Passe-Partout. Wel zo handig!

BSO Toverkunst, ook in de vakantie!

Tijdens de vakantie werken wij met storytelling. Dat betekent dat we de kinderen meenemen in een verhaal. Het loopt als rode draad door de vakantie heen, met uitstapjes en leuke activiteiten. Want tijdens de vakantie is er tijd om dingen te doen, die je normaal niet doet. Met een hele groep vrienden. Wat staat er morgen op het programma? Het staat allemaal in het vakantieboekje.

Nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom gerust eens langs! Belt of mailt u ons voor een afspraak?

mogelijkheid zwemles en warme maaltijd school en opvang in 1 gebouw samenwerkingsverband met scholen Het Tangram en Passe-Partout
Kaart laden...