Buitenschoolse opvang Victoria

Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
Prinsenland
06 12921150

LRK-nummer

286523437
Locaties

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 14.00 - 18.30 uur
dinsdag 14.00 - 18.30 uur
donderdag 14.00 - 18.30 uur
vrijdag 14.00 - 18.30 uur

 

Locatiemanager

06 - 467 03 804

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen
Na een lange schooldag lekker bewegen, dat kan bij BSO Victoria! U vindt ons op Sportcomplex Victoria. Dus we ademen sportiviteit!

School uit, het sportveld op

Tennis, squash, padel, hockey: bij BSO Victoria doen we het allemaal. School uit, het sportveld op! Kinderopvang BijDeHand hecht veel waarde aan sport en bewegen. Met een buitenschoolse opvang letterlijk op het sportterrein, bieden we sportieve kinderen in Prinsenland iedere dag de kans om lekker te bewegen.

Kennismaken met allerlei sporten

We mogen gebruikmaken van het terrein met Hockeyvereniging Victoria. En dat niet alleen, hun deskundige trainers zetten zich graag in voor de kinderen. Samen met de pedagogisch medewerkers van de BSO laten zij kinderen kennismaken met allerlei sporten. Komt uw kind ook naar BSO Victoria?

Gezonde voeding, natuur, sport en bewegen

Bij Kinderopvang BijDeHand besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen. Zo organiseren we tijdens de zomervakanties de BijDeHand Zomerspelen met allerlei leuke sportieve activiteiten en stimuleren we onze pedagogisch medewerkers hun sporttalent te ontwikkelen. Bewegen is gezond, voor jong en oud. Bovendien zorgt het voor verbinding.

BSO in Prinsenland

We werken samen met BSO Sjakie in de Chocoladefabriek en BSO Zjaak uit Prinsenland. Nieuwsgierig geworden? Vraag een rondleiding aan, of schrijf uw kind direct in.
Gelegen op een sportterrein met veel sportieve activiteiten Knusse groepen van maximaal 17 kinderen Veel parkeermogelijkheden en dichtbij snelweg

Handige documenten

Tarieven GGD-rapport
Kaart laden...