Buitenschoolse opvang Woeste Willem & Lieve Lotte

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam
Prinsenland
010 202 22 57

LRK-nummer

211578319
Locaties

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

naschools
maandag 14.15 - 18.30 uur
dinsdag 14.15 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.15 - 18.30 uur
vrijdag 14.15 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 08.00 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Irma Vink

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Onze enige mini-BSO! Op maandag, dinsdag en donderdag rijden we langs basisschool De Stelberg, Pluspunt en de Kleine Prins om een klein groepje kleuters op te halen, onze mini’s. Is het mooi weer, dan stoppen we bij de speeltuin. Iedereen uitgespeeld? Dan gaan we door naar onze locatie voor een middag vol belevenissen. Op woensdag en vrijdag spelen de mini’s op BSO-locatie Sjakie in de Chocoladefabriek.

BSO-tijd is vrije tijd met een uitgekiend pedagogisch beleid

Met de kinderen van BSO Woeste Willem & Lieve Lotte doen we regelmatig boodschappen in de wijk. Of we wroeten in de aarde van onze eigen ontdektuin. Omdat kinderen dat leuk vinden. En omdat ze zo spelenderwijs allerlei nieuwe dingen leren. We willen de kinderen een belevenis bieden, elke dag opnieuw. De keuzes in activiteiten en begeleiding helpt daarbij. Onze pedagogisch medewerkers moedigen uw kind aan de wereld te ontdekken.

BSO Woeste Willem & Lieve Lotte biedt een veilige overgang voor kleuters

Gaat uw kind al naar kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte? Dan kent u de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen al. De oudste peuters en de kinderen van de mini-BSO spelen regelmatig met elkaar. Dat doen we niet voor niets: zo wordt de overgang naar de basisschool een stuk gemakkelijker. De mini-BSO is voor kinderen vanaf 4 tot 6 jaar. We vangen ze op in kleine groepjes van maximaal 10 kinderen en een vaste pedagogisch medewerker.

Vanaf 6 jaar stromen de kinderen door

Naar welke BSO uw kind vanaf 6 jaar gaat, hangt af van de school die u voor uw kind heeft gekozen. We adviseren u graag over alle mogelijkheden bij BijDeHand. Tijdens vakanties spelen we met de kinderen bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek. Zo leert uw kind ook deze locatie alvast kennen.

Op vakantie naar BSO Sjakie in de Chocoladefabriek

In de vakantie gaan we ‘echt’ op avontuur vanuit de locatie BSO Sjakie in de Chocoladefabriek. We hebben een heel gevarieerd programma passend bij de leeftijd van uw kind. Denk aan uitstapjes naar Taka-TukaLand, het Prinsenpark, Ravottuh, speeltuin Lage Land, het Kralingse Bos en lekker sporten in Capelle.

Goed contact tussen ouders en pedagogisch medewerker

Uw kind krijgt een vaste pedagogisch medewerker als mentor. U kunt daarmee overleggen als dat nodig is. Wij nodigen u in ieder geval één keer per jaar uit voor een gesprek over de ontwikkeling van uw kind. En natuurlijk zorgen we voor een goede overdracht als u uw kind op komt halen aan het einde van de dag.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

BSO voor 4- tot 6-jarigen met de bus van school naar de BSO warme maaltijden
Kaart laden...