Kinderdagverblijf De Draaimolen

Adresgegevens locatie

Meidoornsingel 126
3052 BT Rotterdam
Schiebroek
010 422 21 34

LRK-nummer

123655729
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

 

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

In ons kinderdagverblijf staan twee kikkerkastjes, elke dag halen we daar boekjes uit om voor te lezen aan onze kinderen. Soms onderbreken de kinderen het verhaal. Omdat ze heel graag willen vertellen wat ze op de plaatjes zien. En de andere keer luistert iedereen ademloos naar de vertelling. We hebben een reizende koffer met boekjes en knuffels om mee naar huis te nemen, dan kunt u samen met uw kind genieten.

We kijken naar uw kind

Wij werken met ‘KIJK!’. Dit betekent dat we elke dag kijken naar de ontwikkeling van uw kind. Merken we dat uw kind minder goed praat dan leeftijdsgenootjes of ons juist de oren van het hoofd kletst? Dan stimuleren we hem of haar met een specifiek aanbod van activiteiten. Kinderen leren van elkaar.

Uw kind en u staan bij ons centraal

Het lokaal uit sluipen zodat uw kind niet gaat huilen als u vertrekt? Dat is niet nodig bij ons. Wij besteden namelijk extra aandacht aan het brengmoment. Vindt uw kind het lastig dat u weggaat? Dan nemen we hem of haar rustig op schoot en zwaaien we u samen uit.

Wij vinden het belangrijk dat uw dag ontspannen verloopt. Daar doen we ons best voor. Als u wilt geven wij uw kind een warme maaltijd in de middag. Dat scheelt tijd in de avond.

U kunt ons goed bereiken …

… en zelfs gratis parkeren voor de deur. Komt u met de fiets? Deze kunt u eenvoudig stallen in de fietsbeugels bij de deur. We hebben ook een schuurtje waar u de kinderwagen kunt plaatsen. Aan alles is gedacht.

Wij werken samen met …

… het Centrum voor Jeugd en Gezin en de bibliotheek. U vindt ons naast basisschool de Wilgenstam. Kinderdagverblijf Het Ritme en Hillegonda’s Tuin liggen ook in de buurt. Veel van onze kinderen stromen door naar BSO De Sleekoepel wanneer ze naar de basisschool gaan.

Kom langs bij kinderdagverblijf De Draaimolen. Wij leiden u graag rond. Bel om een afspraak te maken.

grote, groene ontdektuin groot speellokaal voor 3+ activiteiten verticale en babygroepen
Kaart laden...