Kinderdagverblijf De Kleine Reus

Adresgegevens locatie

Nancy Zeelenbergsingel 825
3065 JJ Rotterdam
Prinsenland
010 447 03 63

LRK-nummer

842754957
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

Locatiemanager

Sarah van Maanen

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Vaste rituelen, ruimte om jezelf te ontwikkelen. Spelen met andere kinderen en leren omgaan met jezelf in een groep. Op deze gebieden levert kinderdagverblijf De Kleine Reus een toegevoegde waarde aan het leven van uw kind. Onze betrokken pedagogisch medewerkers hebben echt aandacht. Welkom bij ons kinderdagverblijf!

De Kleine Reus is een antroposofisch kinderdagverblijf

Bij ons mag uw kind zijn wie het is. We leren de kinderen respect te hebben voor de natuur. We eten biologisch en zorgen voor onze kippen. In elke groep hebben we aandacht voor het seizoen. Dat merkt u aan de activiteiten die we doen, de feesten die we vieren en de seizoenstafels. Bovendien vieren we naast Pasen en Kerstmis ook Sint Maarten en Sint Jan.

Rust en warmte op De Kleine Reus

Dat ziet u meteen terug in de inrichting van de groepen. Niet alleen is het speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen maar ook de meubels. De babygroepen hebben een mooi groot terras. Daar kunnen de allerkleinsten heerlijk buitenspelen. Voor de peuters is er een prachtige ontdektuin. Deze tuin grenst direct aan de peutergroepen. De ‘grotere kleintjes’ uit de babygroep nemen ook bijna elke dag een kijkje in de tuin.

Kinderen zien ontwikkelen

We observeren de kinderen op ons kinderdagverblijf met de KIJK!-methode. De methode helpt ons passende activiteiten aan te bieden aan uw kind. We vinden het erg belangrijk om hier elke dag met u over te praten.

Onze omgeving

Kinderdagverblijf De Kleine Reus ligt vlakbij speeltuin Pietje Bell en het Prinsenpark. Daarnaast gaan we vaak spelen in de kleine speeltuinen in de wijk. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de Jacques Dutilhweg. Om de hoek stopt bus 36.

Wordt uw kind vier? Dan kan het ook naar De Kleine Reus!

Er is namelijk ook een BSO De Kleine Reus. Daar vangen ze kinderen op van drie basisscholen. De Rudolph Steinerschool en De Kleine Prins in de wijken Prinsenland en Lage Land.

Kom eens langs en laat u verrassen!

baby- en peutergroepen ruim terras voor baby's ontdektuin voor peuters
Kaart laden...