Kinderdagverblijf De Kunstenmakers

Adresgegevens locatie

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam
Nesselande
010 750 84 22

LRK-nummer

830363701
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

Locatiemanager

Rob Posthuma
06-119 107 60

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Kinderdagverblijf De Kunstenmakers is een onderdeel van kindcentrum De Kunstenmakers. Het lentefeest, de Halloweenoptocht, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen vieren we met alle kinderen in het kindcentrum. De dagelijkse verzorging van uw kind vindt plaats in een groep met leeftijdsgenoten. Op die manier creëren we een veilige en sfeervolle dagelijkse omgeving.

Ontwikkelen door stimuleren

Wij stimuleren kinderen door uit te gaan van mogelijkheden. Dit doen we door uitdagend spelmateriaal aan te bieden om de fijne en grove motoriek te stimuleren. Spelenderwijs ontwikkelen we de taalontwikkeling door voorwerpen, handelingen en begrippen te benoemen. We zingen liedjes en lezen voor. Onze voorleescoördinator zorgt ervoor dat er interessante en leuke boeken aanwezig zijn.

De sfeer en inrichting van kinderdagverblijf De Kunstenmakers

Als u ons gebouw binnenkomt, voelt u direct de gezellige sfeer. De ruime hal nodigt kinderen meteen uit om te spelen of rustig wat te lezen. De groepsruimtes zijn ingedeeld in hoeken. Op meerdere plekken laten we het thema van het moment terugkomen. Er is iedere vier weken een nieuw thema, met eigen materialen. Buiten hebben we een natuurlijk aangelegd speelterrein. Dat plein is speciaal ontworpen om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Uw kind kan onder andere met water en zand spelen of fietsen op aangelegde straatjes.

Erop uit!

We gaan er regelmatig op uit. Afhankelijk van het thema bezoeken we een bakkerij, bloemenzaak, dierenwinkel of supermarkt. We maken uitstapjes naar verschillende speeltuinen in de buurt of naar ons eigen strand van de wijk.

Bereikbaarheid en samenwerking

Kinderdagverblijf De Kunstenmakers is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. En is een metro- en bushalte op loopafstand. U kunt gratis parkeren voor de deur. We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool Het Spectrum. Samen vormen we Integraal Kindcentrum ‘Samen Uniek’. Wij werken ook samen met de basisscholen Het Tangram en Passe-Partout. Daarnaast werken we samen met de BijDeHand-locaties Toverkunst en Kleinkunst en met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtwerk, de bibliotheek, Logopedie en Kinderfysiotherapie Nesselande. Wij zijn er voor alle kinderen. En voor u, want u kunt een coffee to go meenemen zodat u met een gerust hart op pad kunt.

kindercentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar intensieve samenwerking basisschool Het Spectrum ontwikkelingsgericht werken
Kaart laden...