Kinderdagverblijf De Vlinder

Adresgegevens locatie

Oudelandselaan 226
2652 EL Berkel en Rodenrijs/ Lansingerland
010 - 422 84 92

LRK-nummer

234146205
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

Er zijn ook mogelijkheden voor verlengde opvang van 7.00 - 7.30 uur.

Locatiemanager

Trudie Stoutjesdijk
06 - 830 953 76

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Kinderdagverblijf De Vlinder vindt u in zorgcentrum De Oudelandse Hof. Dat is ontzettend leuk, omdat jong en oud zo samen dingen kunnen ondernemen. We zingen regelmatig liedjes met elkaar, we knutselen samen of bewegen met elkaar. Regelmatig gaan we met de kinderen op theevisite in de gezamenlijke huiskamer van de bewoners.

De rituelen van kinderdagverblijf De Vlinder …

Elke dag heten we de kinderen welkom met een lied. Elke maand werken we met een thema uit de educatiemethode Uk & Puk. Vanuit dat thema bieden we activiteiten aan. Ons maandelijkse bezoek aan de bibliotheek is daar een voorbeeld van. De bibliotheek organiseert dan een uitgebreide activiteit. Samen met de kinderen zoeken we boeken uit die bij het thema van de maand horen.

… en de afwisseling

Er is ook tijd en ruimte voor spontane activiteiten. Bijvoorbeeld de Modderdag, het vlinderproject of spelen met scheerschuim. Soms nodigen we een vakdocent uit. Dat kan een muziekdocent of een docent yoga zijn. Of we bezoeken speeltuinen in de wijk. Met het observatiesysteem ‘KIJK!’ volgen we de ontwikkeling van ieder kind goed. We stimuleren uw kind daar waar hij of zij het kan gebruiken. We stemmen dit regelmatig met u af.

De uitstraling van kinderdagverblijf De Vlinder

Als u bij ons binnenkomst valt de grote speelhal direct op. Er zijn twee buitenspeelterreinen met verschillende speelmogelijkheden. De groepsruimtes zijn licht. We hebben ze sfeervol ingericht.

Samenwerking en bereikbaarheid

We werken samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, bibliotheek Oostland, basisscholen De Klipper, De Máximaschool, Het Baken, De Johan Frisoschool en De Gouden Griffel en peuteropvang De Vuurvlinder. Onze locatie is goed bereikbaar met de auto. U kunt aan de voor- en achterkant van het gebouw parkeren. Is uw kind 4 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom op BSO Klip en Klaar, gevestigd in basisschool De Klipper (Oudelandselaan) of BSO De Vuurvlinder gevestigd in basisschool De Klipper (Gouden Uillaan).

Maak gerust een afspraak om bij ons te komen kijken!

twee buitenspeelplaatsen veel aandacht voor gezonde voeding en bewegen prachtige locatie
Kaart laden...