Kinderdagverblijf Het Peuterhuis

Vredehofweg 32a
3062 EP Rotterdam
Kralingen-Crooswijk
06 12 63 69 35

LRK-nummer

151531201
Locaties

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.30 uur
dinsdag 08.00 - 12.30 uur
woensdag 08.00 - 12.30 uur
donderdag 08.00 - 12.30 uur
vrijdag 08.00 - 12.30 uur

Locatiemanager

Sarah van Maanen

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Deze locatie gaat per 1 augustus 2020 sluiten. Helaas is het om deze reden niet meer mogelijk uw kind hier in te schrijven. Kijk op ons locatieoverzichtpagina voor alternatieve locaties.

Een kind mag zijn wie het is. Daar geloven wij in. Bij Het Peuterhuis, dat alleen in de ochtend is geopend, leven we vanuit de antroposofische levensvisie. We maken van iedere ochtend een ochtend waarin uw kind gezien wordt, heerlijk buiten kan spelen en zichzelf kan ontwikkelen.

Kinderen laten spelen …

Wij dagen kinderen uit om te ontdekken hoe en waarmee zij willen spelen. Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten aan. We bakken bijvoorbeeld elke week ons eigen brood. En in de winter maken we samen met de kinderen soep.

… en goed observeren hoe zij zich ontwikkelen

Merken we dat een kind achterloopt? Dan bieden we hem of haar activiteiten aan om de achterstand in te lopen. Of is het kind juist erg goed in iets? Dan stimuleren we het om deze talenten verder te ontwikkelen. De methode KIJK! helpt ons met het observeren en signaleren. Wij houden u ook op de hoogte van de ontwikkelingen die wij zien.

Het Peuterhuis heeft een huiselijke sfeer

Onze locatie is een kleinschalige opvang. De speelruimte is heel gezellig en heeft een authentieke inrichting. De huiskamer is mooi en knus. De peuters zijn samen in één groep. Deze groep is ingericht met hoeken. Er is onder andere een poppenhoek, huiskamer, bouwhoek en verkleedhoek.

Halve dagopvang Het Peuterhuis zit naast de Vrijeschool Vredehof

Wij doen mee met de antroposofische activiteiten die de school organiseert. U kunt daarbij denken aan de vieringen van Sint Jan en Sint Maarten of workshops en lezingen over de antroposofische levensstijl. BSO De Toverfluit, onze buren, doen hier ook aan mee.

U kunt ons prima bereiken

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Komt u liever met het openbaar vervoer? Dan vindt u op vijf minuten loopafstand de halte van tramlijn 7 en het station van de metrolijnen A, B en C.

Komt u ook eens langs om te zien wat onze halve dagopvang te bieden heeft? U bent van harte welkom!

antroposofisch karakter kleinschalig terugkerend dagritme
Kaart laden...