Kinderdagverblijf Het Ritme

Adresgegevens locatie

Aleyda van Raephorstlaan 243-245
3054 CR Rotterdam
Hillegersberg
010 442 10 13

LRK-nummer

913460217
Locaties

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 07.45 - 18.15 uur
dinsdag 07.45 - 18.15 uur
woensdag 07.45 - 18.15 uur
donderdag 07.45 - 18.15 uur
vrijdag 07.45 - 18.15 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 07.30 tot 07.45 uur en van 18.15 tot 18.30 uur.

Locatiemanager

Marleen Verschuure

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Daar komen ze dan, aangehuppeld met hun rode laarsjes, lekker stampend in de regenplassen. Als het weer het toelaat, zijn wij buiten te vinden. In onze natuurspeeltuin kunnen de kinderen zich prima vermaken. Ze spelen er met water en zand of we picknicken er met z’n allen. We doen zelfs mee aan de landelijke Modderdag en Buitenspeeldag. We vinden buitenspelen erg belangrijk.

Kinderdagverblijf Het Ritme: licht, ruimtelijk en veilig

Ons nieuwe gebouw ziet er fris uit, het ligt in een groene oase. Maar binnen is het ook zo mooi. De peuters spelen graag in de speelzaal. We hebben zelfs een keuken waar de kinderen koekjes kunnen bakken.

Elke dag leren

Op kinderdagverblijf Het Ritme hebben we aandacht voor uw kind. We volgen de motorische- en sociaal-emotionele en taalontwikkeling. Dit doen we met thema’s uit het programma Uk & Puk. Dit gaat spelenderwijs want plezier staat bij ons voorop!

Ontwikkelen staat centraal

Er zijn tal van manieren om de ontwikkelkansen van uw kind te vergroten. Dat laten we u graag zien tijdens het halen en brengen. We zetten bijvoorbeeld een spel met balletjes op tafel die in verschillende vakjes passen. Of we laten het sociale samenzijn zien tijdens een creatieve activiteit. We vertellen u er alles over in onze jaarlijkse tienminutengesprekken.

Wij zijn onderdeel van KOZ Máximaal

KOZ Máximaal is een kindcentrum waar kinderopvang, speciaal onderwijs en zorg hun krachten bundelen. We delen elkaars faciliteiten en expertise. Alle kinderen, gewone en bijzonder zitten bij ons samen in één kindcentrum. De brasserie is het bruisende middelpunt van het KOZ. Wij hebben een maatschappelijk betrokken karakter, zijn idealistisch en geloven in een samenleving waar alle mensen en dus kinderen een plaats hebben en elkaar respecteren!

Heeft uw kind wat extra zorg nodig dan gaan we daar graag met u over in gesprek.

Komt u eens langs, dan starten we met wat te drinken in de brasserie!

 

flexibel, knus en huiselijk grote groene buitenruimte ontwikkelingsgericht werken
Kaart laden...