Kinderdagverblijf Hillegonda's Tuin

Adresgegevens locatie

Minervaplein 7
3054 SK Rotterdam
Hillegersberg
010 750 84 60

LRK-nummer

151948240
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

 

Locatiemanager

Claudia Jansen
06 - 113 57 484

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Op ons kinderdagverblijf doen we het samen. Samen liedjes zingen, samen boekjes lezen, naar elkaar luisteren. Samen naar Plaswijckpark voor een gezellige ochtend. Samen met u tijdens het jaarfeest. We geven elk kind persoonlijke aandacht, en elk kind is echt onderdeel van de groep.

Kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin is voor elke leeftijd een fijne plek

Er is rust voor de kleine kinderen op de babygroepen en genoeg te ontdekken voor de grotere kinderen. De kinderen spelen graag in de gezamenlijke speelgang. Hier mag je lekker rennen en kan je je energie kwijt. Buitenspelen kan in onze grote tuin. Fietsen is favoriet!

We betrekken de kinderen bij dagelijkse dingen

De kinderen krijgen op kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin de mogelijkheid om ervaringen op te doen met echte materialen en gebeurtenissen. We doen bijvoorbeeld samen boodschappen. Tijdens de Beroependag komt de brandweer bij ons langs. Spannend, een kijkje in de brandweerauto! En hoe werkt de brandweerslang precies?

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Op kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin werken we met het volgsysteem KIJK!. Hierdoor hebben we goed zicht op de ontwikkeling van elk kind. We stemmen onze activiteiten hierop af. Is er sprake van een voorsprong of achterstand? Dan bespreken we dit met u.

Gezonde voeding voor uw kind

We zijn voorstander van gevarieerde voeding. We gebruiken vooral volkorenproducten. Als we boterhammen eten, staan er ook altijd groentes op tafel. Veel kinderen zijn dol op paprika, komkommer en tomaat. We stimuleren de kinderen veel water te drinken en we bieden regelmatig thee aan. Natuurlijk komt fruit van het seizoen ook voorbij.

De ligging van kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin

Veel ouders kiezen ons vanwege onze gunstige ligging. We zitten vlakbij kinderdagverblijf en BSO Het Ritme. Daar gaan we heen als we de gymzaal willen gebruiken. Bijvoorbeeld voor een les judo. Er stopt een bus voor onze deur en er is genoeg parkeergelegenheid. En wist u dat we een speciaal zwaairaam hebben. Dag papa, mama, opa, oma … tot straks!

Kom gerust eens langs om ons kinderdagverblijf met eigen ogen te bekijken!

verticale en horizontale groepen abonnement Plaswijckpark en speeltuin peuterplus activiteitenprogramma
Kaart laden...