Kinderdagverblijf Kleinkunst

Adresgegevens locatie

Charley Tooropsingel 250
3059 WG Rotterdam
Nesselande
010 750 84 35

LRK-nummer

877076315
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

 

Locatiemanager

06 25 00 20 63

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Op kinderdagverblijf Kleinkunst werken we elke maand met een ander thema. Al onze dagelijkse activiteiten passen we daarop aan. Zo hadden we het thema Water. We zongen er liedjes over. We deden onderzoekjes door ijsblokjes te maken. En we wasten een auto van een van onze pedagogisch medewerkers. Gewoon op de speelplaats. Sponzen en sop: één groot feest.

Kinderdagverblijf Kleinkunst, een kleine locatie

Binnenkomen op ons kinderdagverblijf voelt prettig. De groepsruimtes zijn licht. De grote gezamenlijke hal en de groene, besloten binnentuin nodigen uit tot spelen. De kinderen hebben hun eigen stamgroep en kennen de medewerkers van de andere groep. Dat is fijn als uw kind doorstroomt van de ene groep naar de andere. Uw kind heeft de medewerkers dan al heel vaak gezien tijdens het buitenspelen of andere activiteiten.

Jezelf ontwikkelen in een prettige omgeving

De dagelijkse gang van zaken op kinderdagverblijf Kleinkunst maakt dat uw kind zich op alle gebieden kan ontwikkelen. Bij alles wat we doen komt Samen, Spelen en Onderzoeken terug. Of het nu gaat om het maken van een puzzel, eten of knutselen aan tafel. Bij het ophalen bespreken we met u hoe de dag van uw kind is verlopen. We vinden het fijn als u ons op de hoogte houdt van dingen die er spelen in het leven van uw kind. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Samenwerking

Kinderdagverblijf Kleinkunst maakt deel uit van de Brede School Nesselande. Deze samenwerking betekent dat we samenwerken met de basisscholen, Buurtwerk en andere organisaties in de wijk, zoals de bibliotheek, speeltuinen en zorginstellingen. Zo bieden we kinderen in deze grote nieuwbouwwijk toch de veiligheid van een buurtgemeenschap met de ontplooiingsmogelijkheden van de grote stad. Onze tuin grenst aan de tuin van de Charley Toorop Toren waar bejaardenzorg plaatsvindt. In de prachtige buitenruimte ontmoeten jong en oud elkaar.

Samen op pad

Uitstapjes horen ook bij de themagerichte activiteiten. De oudere kinderen nemen we regelmatig mee naar kinderdagverblijf Toverkunst. Daar hebben we een leuke ochtend met veel kinderen. Afgelopen jaar beleefden we samen Modderdag, de Buitenspeeldag en een aantal gezamenlijke afsluitingen van het thema. We gaan ook graag naar kinderboerderij de Blijde Wei of de bibliotheek.

Wilt u eens een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf? U bent van harte welkom! Belt of mailt u ons voor een afspraak?

flexibele opvang huiselijk en kleinschalig mooie binnentuin
Kaart laden...