Kinderdagverblijf Toverkunst

Adresgegevens locatie

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam
Nesselande
010 266 87 80

LRK-nummer

782124264
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

 

Locatiemanager

06 46 70 38 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Rennen, fietsen en stoepkrijten. Heerlijk buitenspelen. Het is zo belangrijk voor ieder kind. Bij Kinderdagverblijf Toverkunst vinden we belangrijk dat buitenspelen makkelijk én veilig is. Een afgesloten deel van onze buitenruimte is vanuit al onze groepen toegankelijk. Buiten is er zo veel te doen en te ontdekken. Wat doet de wind? Dat onderzoeken we door rond te lopen met een boterhamzakje aan een stokje. Spelen en onderzoeken gaan hand in hand.

Leren van alledaagse dingen op kinderdagverblijf Toverkunst

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Dat is niets nieuws, maar wel helemaal waar. Het is mooi om te zien dat een kind iets nieuws leert en daarvan geniet. Een moeilijke puzzel die voor het eerst lukt, de korstjes van de boterham die ook gegeten kunnen worden, prille vriendschappen die ontstaan.

Doorstromen naar de peutergroep

Het valt ons op dat de kinderen het heel leuk vinden om door te stromen naar de peutergroep. Elk kind maakt een groei door en geniet van nieuwe uitdagingen. Een andere inrichting, nieuwe leeftijdsgenootjes, de voorbereidingen op de basisschool. Gewoon zich ‘groot’ voelen.

Yes we can

Iedere donderdag krijgen de oudste kinderen Engelse les. Een native speaker van basisschool Passe-Partout verzorgt deze les. Samen met de kinderen zingt ze liedjes en leest ze boekjes voor. Voordat u het weet kent uw kind de kleuren in het Nederlands én in het Engels.

De ligging van kinderdagverblijf Toverkunst

Onze locatie is op loopafstand van het strand van Nesselande, de bibliotheek en een winkelcentrum. We bezoeken regelmatig kinderboerderij de Blijde Wei. Bij kinderdagverblijf Toverkunst ligt een grote parkeerplaats. Metrostation Nesselande is op loopafstand.

We werken samen

Kinderdagverblijf Toverkunst werkt samen met basisschool Passe-Partout en het Tangram. Het Centrum voor Jeugd en Gezin ligt tegenover onze locatie. We werken regelmatig samen met kinderdagverblijf Kleinkunst en kinderdagverblijf Kunstenmakers. Bijvoorbeeld als we gezamenlijk judolessen aanbieden of samen een thema afsluiten.

We vinden het leuk als u wilt komen kennismaken. Belt of mailt u ons voor een afspraak?

warme maaltijd mogelijk extra activiteiten voor 3-jarigen cursus Muziek op schoot voor ouder en kind
Kaart laden...