Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte

Adresgegevens locatie

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam
Prinsenland
010 202 22 57

LRK-nummer

132856931
Home

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 7.00 - 18.00 uur
dinsdag 7.00 - 18.00 uur
woensdag 7.00 - 18.00 uur
donderdag 7.00 - 18.00 uur
vrijdag 7.00 - 18.00 uur

 

Locatiemanager

Irma Vink

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Wat een prachtige ontdektuin, hoe zou het binnen zijn? Verrassend, speels, licht en ruim. En de voorleesoma is er! Ze komt een paar keer per week op bezoek bij kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte en leest een boek voor of vertelt een interactief verhaal.

Woeste Willem versus Lieve Lotte

Wij zijn er voor alle kinderen: lief, verdrietig, nieuwsgierig, boos, speels, eigenwijs, koppig … wij heten niet voor niets zo. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het observeren en stimuleren van kinderen. Zij leggen de ontwikkeling van uw kind vast in KIJK!, een mooie observatiemethodiek waaruit ze putten voor de tienminutengesprekken met u en tijdens de haal- en brengmomenten.

Gezelligheid, diversiteit, vertrouwen en samenwerken

Dat zijn wij. Of uw kind nu wil rennen, ravotten, dansen of wil relaxen tijdens de peuteryoga. Alles kan. Als het weer het toelaat gaan we dagelijks naar buiten. Ook de baby’s gaan mee. Uw kind krijgt de kans zich spelenderwijs te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers zorgen steeds voor een veilige en vertrouwde omgeving.

Mmm … eten

Olivier eet gezond bezorgt dagelijks verse maaltijden voor uw kind met verse, gezonde ingrediënten als u dit makkelijk vindt. Interesse? Vraag ernaar bij de pedagogisch medewerker op de groep.

Hier vindt u ons

Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte ligt vlakbij speeltuin Pietje Bell en het Prinsenpark. Er is voldoende parkeergelegenheid en metrostation Schenkel ligt voor de deur.

We verwelkomen u graag voor een rondleiding. Belt of mailt u voor een afspraak?

ontdektuin warme maaltijden nieuwe moderne locatie
Kaart laden...