Peuteropvang Dagvlinders

Adresgegevens locatie

Curieplaats 20
3069 HA Rotterdam
Ommoord
06 159 592 89

LRK-nummer

222365973
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30
dinsdag 12.30 - 15.30 uur
woensdag 08.00 - 12.00 uur
donderdag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30
vrijdag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Lara Schuiten
06 - 250 020 63

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Van iedere dag een feestje maken. Dat is het uitgangspunt bij peuteropvang Dagvlinders. Leuke spelletjes doen. Lekker buitenspelen. Kliederen met verf. We bedenken altijd nieuwe dingen. We willen dat ieder kind het naar zijn zin heeft en zich gezien voelt bij ons.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Puk & Ko. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u op de hoogte over het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen waarmee u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Van ouders horen we vaak dat we oog hebben voor hun kind. Met registratiesysteem KIJK! houden we de ontwikkeling van uw kind bij. Zo kunnen wij talenten stimuleren en ontwikkelkansen op tijd signaleren. Eén keer per jaar nodigen we u graag uit voor een tienminutengesprek om u bij te praten.

Peuteropvang Dagvlinders is bevriend met speeltuin Ommoord

En dat is goed nieuws natuurlijk voor de peuters! Want hoe leuk is het om regelmatig naar deze mooie speeltuin te gaan met de andere kinderen? Hand in hand lopen we naar de speeltuin. Ook kinderboerderij De Blijde Wei brengen we af en toe een bezoek.

En dan naar de basisschool …

Als uw peuter regelmatig bij peuteropvang Dagvlinders is geweest, is die overgang niet zo groot meer. We zitten immers samen in hetzelfde gebouw als de Prins Alexanderschool. Ook wanneer uw kind naar een andere basisschool gaat, is hij of zij gewend aan het begrip school. Bovendien heeft uw kind bij ons al geleerd om in een groep te spelen. Van de vierde verjaardag van uw kind maken we samen een feestje. Met de andere kinderen zwaaien wij uw kind met een gerust hart uit!

werken met themahoeken samenwerking Prins Alexanderschool ruime buitenspeelplaats
Kaart laden...