Peuteropvang De Toverberg

Adresgegevens locatie

Korne 180
3068 GN Rotterdam
Zevenkamp
06 524 273 04

LRK-nummer

161969069
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Nienke van Rijmenam
06 159 50 286

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Komt uw kind ook twee ochtenden bij ons spelen? Of nog vaker? We zijn de hele week open voor alle peuters in de wijk Zevenkamp. Dan doen we spelletjes, gaan we knutselen of maken we samen muziek. Iedere keer bedenken we weer iets leuks om te doen.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Uk & Puk. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u goed op de hoogte van het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen zodat u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

Spelen met vriendjes bij peuteropvang De Toverberg

Van alle vaardigheden die peuters bij ons leren, zijn naast taalstimulering de sociale vaardigheden misschien wel het allerbelangrijkste. Kinderen die spelen in een groep leren veel: van elkaar en van anderen, zoals behulpzaam te zijn, luisteren, stop zeggen en grenzen aan te geven. Binnen de veilige omgeving van de peuteropvang kunnen ze op ontdekkingsreis naar hun talent.

Peuteropvang De Toverberg zit in het gebouw van de basisschool

We werken nauw samen met basisschool De Vliedberg. We zitten zelfs in hetzelfde pand. Heel erg handig, want daardoor kunnen we gebruikmaken van de gymzaal en het buitenterrein. We laten de kinderen graag ravotten. Met ballen spelen. Klauteren. Fietsen. Rennen. Veel bewegen is goed voor de motoriek en gezond.

Een soepele overgang naar de basisschool

De meeste peuters die bij ons komen, gaan als ze vier jaar worden naar basisschool De Vliedberg. Het fijne is dat ze de omgeving, de leerkracht van groep 1 en de andere kinderen dan al kennen. Door onze nauwe samenwerking met school, kunnen we voor een goede doorgaande ontwikkelingslijn zorgen.

Komt u een keer langs?

Bel gerust voor een afspraak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw kind. Neem uw peuter alvast mee als u langskomt. Dan kan hij of zij fijn tijdens dit bezoek meespelen.

samenwerking met KBS De Vliedberg veel aandacht voor taal en rekenen spelenderwijs leren
Kaart laden...