Peuteropvang De Vuurvlinder

Adresgegevens locatie

Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs/ Lansingerland
06 22 99 83 52

LRK-nummer

202152212
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Joy Flach
06-11910749

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Een ochtend of middag bij de peuteropvang betekent dingen doen die je thuis niet doet. Samen spelen met andere kinderen, spelletjes doen die je thuis niet hebt. Met z’n allen op stap naar de speeltuin of de winkel. Terwijl uw kind heerlijk speelt, leert hij of zij ondertussen van alles. Een win-winsituatie.

Een gezellige sfeer bij peuteropvang De Vuurvlinder

Wat vinden andere ouders van onze peuteropvang? We krijgen vaak terug dat onze medewerkers geduldig en lief zijn. Bovendien vinden ze onze locatie sfeervol. Peuteropvang De Vuurvlinder is een plek waar uw kind zich vast ook veilig en vertrouwd zal voelen.

Maandelijkse thema’s bij peuteropvang De Vuurvlinder

U ontvangt elke maand een nieuwsbrief. Daarin staat met welk thema we werken. De thema’s gaan over seizoenen of feestdagen. Maar ook over kleuren of het krijgen van een broertje of zusje. Rondom deze thema’s bedenken we tal van activiteiten. Deze activiteiten stimuleren de taalontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind.

We volgen de ontwikkeling van ieder kind

Taalontwikkeling stimuleren we door te werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk. Zo benoemen we begrippen, zingen we liedjes of lezen we voor aan de peuters. Sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren we door kinderen samen te laten spelen. Zo leren ze vriendschappen sluiten, voor zichzelf opkomen en gevoelens uiten. Uw kind leert zijn of haar talenten te ontdekken. De ontwikkeling verloopt bij ieder kind iets anders. We volgen dit met ‘KIJK!’, ons kind-volgsysteem. In de tienminutengesprekken houden we u op de hoogte.

Overgang basisschool

De Vuurvlinder zit in hetzelfde gebouw als basisschool De Klipper. Samen werken wij intensief aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor elk kind van 2 tot 13 jaar. Als uw peuter naar school gaat, zorgen wij ook voor een warme overdacht naar de leerkracht van groep 1.

Feest en plezier

We houden ervan om een feestje te bouwen. Bijvoorbeeld in de laatste week voordat de zomervakantie begint. Muziek aan en dansen maar! Met rode wangen en een blij gezicht gaat iedereen weer naar huis. Wilt u uw kind ook een plek geven waar het plezier kan maken én zich kan ontwikkelen? Bel dan gerust voor een afspraak. We leiden u graag rond en neem uw peuter mee.

aandacht voor een gezonde leefstijl goede voorbereiding op de basisschool voor- en vroegschoolse educatiemethode ‘Uk & Puk'
Kaart laden...